God morgon lördag!

Godmorgon eller god förmiddag allesammans!

Hur mår ni?

Jag mår ganska bra, förutom att det är ganska mycket stress just nu angående skolan och alla tentor. Jag fick ju såklart en kompletteringsuppgift på den tentan jag måste klara (för att gå vidare till termin 2), så jag hoppas hoppas att min komplettering blir godkänd! Annars får jag lösa det då.

Det var ju ett litet tag sen och det beror på att jag glömt bort att uppdatera bloggen och er, men också för att det är ganska mycket i skolan just nu. Idag måste jag öva inför min muntliga examination, som jag har nästa vecka så Joel ska få bli mitt testobjekt så att jag får öva, haha.

Sen är det en annan sak som jag och Joel håller på och planerar för fullt, nämligen vart bröllop! Hur kul?

Vi har tänkt att gifta oss nästa sommar om allting går som planerat, annars så får vi helt enkelt bara skjuta fram det. Skulle jag inte klara min tenta nu, så kommer det troligtvis bli så att vi måste skjuta fram det men vi får se och vi löser det på vägen. Vi känner verkligen att det är dags nu efter allting som har hänt och vi har redan, eller snart, spenderat hela 5 år tillsammans!!! Hur sjukt? Jag tyckte vi just träffades, men tiden flyger verkligen förbi. Vi träffades andra året på gymnasiet och har hängt ihop sedan dess. Jag kan ju säga att jag trodde ju inte det när vi blev tillsammans utan jag kände lite "vi får se"-känslan haha.

Vi har pratat ganska länge om att vi ska gifta oss men tiden har inte riktigt känts rätt och vi har velat göra andra saker, skulle Stig ha funnits med oss nu, så skulle vi nog inte gift oss men efter hans bortgång så känns det som att det är dags, det finns inget bättre tillfälle. Efter sådana här situationer blir det ju mer eller mindre lämna eller stanna kvar. Det låter ju väldigt grovt men det är lite så, antigen blir man starkare tillsammans eller så måste man gå skilda vägar för att det skadar mer att vara ett par.

Jag kan ju säga att det var inte helt sjävklart att vi skulle vara ett par efter Stigs bortgång. Första veckan efter hans bortgång så funkade det typ, men efter den veckan så slutade jag och Joel att prata med varandra, vi visste inte hur vi skulle kommunicera med varandra. Dels för att vi inte riktigt förstod hur vi skulle hantera sorgen, att förlora sitt första barn eller barn överlag är ingen händelse man bara "går förbi" utan man måste verkligen bearbeta det. Den andra orsaken var nog för att alla sa åt oss hur vi skulle bearbeta sorgen och hur vi skulle leva, jag tror att det tog mest kål på oss, när alla skulle berätta hur vi skulle leva vårt liv.

Jag har ju skrivit tidigare att jag inte trodde jag skulle ta det så hårt och det var en chock för mig, jag var tvungen att bearbeta att jag faktiskt hade en sorg och att jag förlorade min son. Så det är nog därför vi höll på att gå skilda vägar men efter några veckor så blev vi tvungna att börja diskutera och förmedla våra tankar, känslor och åsikter om allting. Det hjälpte och här är vi idag.

Så om jag är lite frånvarande så är det för att jag har ganska fullt upp just nu!

Jag ska ta tag i disken nu och så får ni ha en fin lördag!


Kram på er!

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Skickar massor av värme till dig! Och jag hoppas att både kompletteringen och bröllopet blir bra!
nouw.com/psykiskohalsablogg
niklasdotter
niklasdotter,
Åh tack och detsamma till dig! ♥️ Ja, jag tror nog att det blir bra men jag blir ju alltid så nervös när det kommer till tentor och kompletteringar.
Ja, jag hoppas hoppas och tror att bröllopet kommer att bli magiskt! Det kommer nog att komma en riktigt fotobomb på det haha
nouw.com/niklasdotter