En välbehövd uppdatering.

Hejsan,

det var allt ett himla bra tag sen hörrni och det kan jag verkligen förklara mig för! Jag bytte bloggdomän och började om från början på vimedbarn.se och som ni kanske redan nu kan ana, så ja, jag fick en liten bebis. Tyvärr gick inte vår graviditet som vi ville för fem öre, det slutade med att jag och Joel tyvärr förlorade vår lilla älskade ängel. Vår lilla ängel, Stig som vi döpte honom till, blev uttagen 10 veckor för tidigt med ett kejsarsnitt. Tyvärr så gick det inte som barnläkarna hade velat och det slutade med att han tyvärr inte klarade sig, mitt och Joels första barn förlorade vi. Det hände i november 2019 och det har varit ganska turbulent sen dess, jag har börjat studera till förskollärare i Uppsala samtidigt som jag försökt att läka och sörja. Det är i stora drag vad som har hänt i vårt liv.

Varför kommer jag tillbaka hit då igen? Jo, jag känner verkligen att jag behöver få en nystart igen angående bloggandet, för det första så känner jag att jag inte passar in längre på vimedbarn.se, vilket är otroligt synd men det är så jag känner. För det andra så känner jag mig mycket mer bekvämare här på Nouw.com och jag vet inte om jag kommer att byta igen men vi tar det då helt enkelt.


Jag har verkligen försökt att få över alla mina inlägg från andra bloggen men det går tyvärr inte av någon anledning, så skulle ni vilja läsa in er på dem, så finns dem HÄR! Jag kanske försöker få in några inlägg därifrån men vi får se. Jag hoppas att ni kommer vilja följa mig här inne i stället!


Vi hörs snart igen!

Kram

Gillar

Kommentarer