Vores skrivehjørne har fået sig en makeover

Det var en tiltrængt én af slagsen, da vi satte os for at give vores lille skrivehjørne en ordentligt makeover. Mest af alt var skrivebordet bare blevet benyttet som opbevaringsplads og den var efterhånden læsset med både nyt, som gammelt - ja, lort, for at sige det rent ud.

Hylden har tidligere hængt inde i stuen, men blev skiftet ud med et par træhylder i stedet for at skabe noget varme i rummet. Da den blev pillet ned, kom den egentligt bare ind i vores kammer at ligge. Dér har den så ligget i al den tid, lige indtil det stak mig og kæresten blev sat i gang med at sætte den op. :-)

.
Vi har en stor kærlighed til bøger, gerne dem med noget action, mystik og en god sjat fantasy, må vi nok erkende. Sådanne bøger er ofte også meget magisk dekoreret og jeg har gået lidt med en lyst efter at få nogle af dem vist frem. De har nemlig været gemt væk i et skab i de to år, hvor vi har boet her, lige indtil i onsdags, altså.

Det jeg er mest begejstret over, må uden tvivl være fremvisningen af vores yndlingsbøger. Af de bøger, som betyder så meget for os. Vi havde kun begrænset plads, så det var kun vores favoritter, der fik lov til at komme frem - det var så sandeligt heller ikke svært for os at vælge. Game of Thrones og Dan Brown bøgerne var de aller første, der blev hevet ind. Det er nogle bøger, vi har haft i meget længe og de har fulgt os mange steder. GoT havde vi med os i Dubai og det var også her, at vi fuldendte serien, samt startede vores samling af Dan Brown bøgerne (de 3 små).

HC Andersens samlede værker ønskede jeg mig noget så hjertens i julegave forrige jul og var så heldig og taknemmelig over at få den ved min papzchen. Nogle af de andre bøger på hylden har jeg også haft med mig hjem fra både London og Budapest, så det er så sandeligt bøger med stor betydning.

.
Jeg er stadig begejstret over vores lyse og rummelig lille skrivehjørne. Nu skal vi så bare have købt en stol og så er det nær ved perfekt. :-)

Hvad synes I om hjørnet?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Kari,
Appreciation to my father who informed me on the topic of this blog, this website iss really awesome. http://fullofit.parry.org/archives/luton-airport
fullofit.parry.org/archives/luton-airport