Snorkling i Hurghada - den smukkeste oplevelse!

Snorkling i Hurghada

Hurghada er kendt for at være ét af de absolut bedste steder i verdenen til dykning / snorkling. Inden vores ferie læste jeg flere steder på nettet, at steder er på top 2 i verdenen over bedste snorkling steder - og kun fordi de ikke kan blive enige om hvilket, der er det absolut bedste.

Der var noget om snakken! Det så jeg selv lynende hurtigt.

Vandet var krystalklart, det vrimlede med smukke koralrev og dyrelivet var frodigt.

Jeg havde svært ved at forestille mig, at det skulle blive meget bedre end dette!

Min første snorkeltur, nogensinde

Inden vi tog til Hurghada, havde jeg aldrig prøvet at snorkle før.

Jeg havde hørt fra flere, at det var en helt fantastisk oplevelse og vi besluttede os derfor inden afgang, at det skulle vi selvfølgelig også prøve på vores ferie.

Det ville jo være en decideret fejl, hvis vi ikke udnyttede chancen for at snorkle på ét af de bedste snorkling destinations in the world!

Man bliver afhængig af snorkling

Allerede på vores anden dag i Hurghada hoppede vi til søs, hvor vi havde en kombineret båd -og snorkeltur. Vi sejlede rundt på forskellige spots i Røde Havet, hvor vi havde ½ - 1 hel times snorkling ad gangen.

Jeg fik et kick

Det var det vildeste sus, da jeg stak hovedet under vandet den første gang. En helt ny verden åbnede sig for mig og jeg følte mig pludseligt meget nært forbundet med havet. Som om at det var meningen det her. Det føltes så rigtigt.

Mere, mere, mere!

Efter det sidste snorkling stop ramte en sørgmodig følelse mig. Var det virkelig allerede ovre? ... Og hvornår kunne jeg gøre det igen?

Vi havde heldigvis endnu en snorkling tur planlagt på vores ferie. En kombineret ørkensafari / snorkeltur i Sharm El Naqa - læs alt om vores spændende ørkensafari, hvor vi besøgte en beduinlejr!

Helt seriøst, ikke? Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg ikke havde gjort det noget før!

Det var den mest fantastiske følelse at svømme blandt fiskene og svømme rundt på opdagelse med Kenneth. Hånd i hånd og skiftevis med pegende fingre og begejstrede øjne, når vi fik øje på flere smukke ting i havet.

Har du prøvet at snorkle og hvad synes du om det?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer