Sky Garden i London | GRATIS FORNØJELSE

Sky Garden. En botanisk have i 160 meters højde med udsigt over hele London. Lyder det ikke fantastisk?

Inden vores besøg i London havde jeg læst diverse rejseguides. Mit forrige besøg i byen havde været en smule turbulent grundet manglende research og jeg følte ikke, jeg fik udnyttet tiden til fulde og set de ting, jeg gerne ville se. Derfor gør jeg en stor dyd research før en rejse. Jeg fandt ikke mange guides, hvor de ikke anbefalede et smut forbi Sky Garden. Kort tid inden afgang snakkede vi med vores kammerat, som med det samme anbefalede et besøg i den famøse have på 38. etage. Det var helt afgjort! Vi skulle altså besøge denne fantastiske grønne have på toppen af London.

Det kan næppe diskuteres. Cocktailbaren i Sky Garden må uden tvivl have den bedste udsigt i hele London!

Et besøg i Sky Garden er ganske gratis. Det er drinksene desværre ikke, tvært imod. De er en smule pricey til omkring 10 pund stykket. Selvom det var mange penge for et par drinks, havde vi dog besluttet os på forhånd, at vi skulle nyde én sammen til byens bedste udsigt.

Planlægger du en tur til London i den nærmeste fremtid? Så må du altså ikke snyde dig selv for et besøg i Sky Garden!

Når vi kigger tilbage på vores tur, er netop denne oplevelser én af dem, vi husker tydeligst og som vi er gladest for. Det var en virkelig hyggelig oplevelse, som vi tog os god tid til.

TIPS TIL DIT BESØG

  • Husk at booke dit besøg, så du er sikret adgang. Book dit besøg her.
  • Med din booking får du én times besøg, men der er faktisk ikke nogen, der holder øje med det, så tag dig god tid til at nyde dit besøg.
  • Det kan kun anbefales at tage gåturen derhen. Det ligger et godt stykke fra London Eye, men der er så mange fine ting at se på gåturen derover, fx St. Pauls Cathedral, Tower Bridge, Borough Market eller I kan slå det sammen med en tur på British Musueum og Covent Garden, som ligger i rimelig afstand til Sky Garden.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer