Sheltertur på Langeland - glamping style

I juni var vi afsted på sheltertur på Langeland. Vi boede endnu engang i vores elskede "Smørstakken", som er navnet på shelteren. Hvis I har fulgt med herinde i længere tid, så husker I måske vores Langelands eventyr og første tur i shelter sidste år? Hvis ikke, så kan du følge op på turen her.

Her ser I så vores shelter. Ja, jeg kalder det "vores " shelter - vi har efterhånden en ret nær tilknytning til stedet.

Efter vores tur sidste år, faldt vi bare helt og aldeles pladask for oplevelsen og smukke Lohals. Vi har snakket om at gøre det igen, så mange gange. Så da vi havde muligheden, kunne vi ikke komme afsted igen hurtigt nok.

Shelter tur for begyndere

Jeg har aldrig været det helt store udemenneske, men jeg vil så gerne dyrke det noget mere. Og alligevel er jeg ikke helt klar til at gå all-in på udelivet. Derfor er det her en rigtig god løsning for mig. Man kan så at sige kalde det "baby steps" på vejen til naturlivet. Den helt perfekte middelvej for mig.

Det helt spektakulære ved dette shelter er nemlig, at det nærmere er en lille hytte. Med en dør. Som du kan lukke og låse. Du kan have dine private dele bag lås og slå og ikke være bekymret for, at der er fremmede mennesker, der ser dig, imens du sover (en seriøs frygt, jeg har hver gang, vi snakker om rigtige shelters).

Da jeg delte billeder og videoer fra vores tur på instagram, fik jeg rigtig mange henvendelser. Derfor kommer der her et lille oprids, hvis der skulle være nogen af jer, der sidder med de samme spørgsmål:

  • Shelteren hedder "Smørstakken" og ligger i Lohals på Langeland.
  • Man skal booke på forhånd og det koster en 50'er pr. mand pr. overnatning.
  • Der er adgang til både toilet/bad, drikkevand, komfur og der var madrasser i shelteren i forvejen.
  • Man kan lukke og låse shelteren.
  • Vi havde blot et par soveposer og puder med, samt grill (men der er også offentlige til rådighed på havnen), lidt mad og hygiejne ting med.

Min første oplevelse med SUP board

I forbindelse med vores ophold lejede vi et par SUP boards. Vejret var fantastisk og vi havde i længe snakket om at prøve det. Ingen af os havde prøvet det før, men i længe har vi begge følt os draget af det.

Vi fik vores SUPs om eftermiddagen og fik nogle super gode begynder tips fra nogle mere erfarne SUP boarders på havnen. F.eks. at starte på knæene og hvordan vi skulle holde padlerne, samt hvordan vi bedst fandt balancen på boardet. Det var så sødt af dem at komme med tipsene og de var så nyttige for os.

OG SIKKE EN OPLEVELSE!

Det var sådan en fed oplevelse og faktisk en del nemmere, end jeg havde regnet med! Det er helt sikkert noget, vi skal igen - og igen - og igen. Man bliver sgu bidt af det.

En smuk afslutning på en skøn dag

Efter den hyggeligste tur på SUP boards ned langs kysten fra Lohals, grillede vi på havnen og gik efterfølgende en tur ned på stranden for at se solnedgangen sammen.

Det var den helt perfekte afslutning på vores dejlige dag. <3

Og selvfølgelig udnyttede jeg chancen for en frisk morgendukkert, når nu shelteren lå så tæt på vandet. Sikke en skøn måde at starte dagen på.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer