Projekt “Opdag Danmark” - 12 destinationer på 12 måneder

Følger I mig på instagram (nikkilunds)?

Så har I måske læst om mit nyeste projekt - "Opdag Danmark". Jeg proklamerede på instagram for nogle uger siden, at jeg ville sætte tid af til at lære mit elskede hjemland bedre at kende. Helt nøjagtigt én dag hver måned det næste års tid.

Hvorfor?

Jeg elsker at rejse - det er jeg ikke alene om - men jeg synes, det er lidt skørt at tænke på, at der er så mange af os, der har set mere og kender bedre til udlandet end til vores eget hjemland.

Hvor inspirationen kommer fra

Vi har aldrig været ude at rejse med familien. Jeg gik i 7. klasse, før jeg var ude at rejse første gang og indtil jeg blev 19 år, havde jeg kun været på skoleudflugter til udlandet.

Derimod har min familie altid gjort en dyd ud af éndagsture rundt herhjemme. Vi har oplevet store dele af Jylland og også i nogen grad Fyn. De har været hyggelige, virkelig hyggelige og jeg har virkelig nydt at opleve det danske land og blive klogere på både vores natur og ikke mindst historie.

Sådan føres projektet ud i livet

  • Minimum 1 sted i Danmark pr. måned
  • Det må gerne være steder, vi har været før
  • Vi skal dog se noget nyt af området eller opleve området på ny

Du kender det måske godt: Du har besøgt den samme by 100 vis af gange, men alligevel aldrig rigtigt oplevet den.

Det er den følelse jeg har og det skal der laves om på!

Hvor skal vi så hen?

Vi er faktisk allerede gået i gang med projektet i sidste måned, hvor vi tog hul på "Opdag Danmark" med vores fantastiske tur til Langeland. Oprindeligt skulle turen bare have været en éndagstur, men vi endte med at overnatte i en shelter og havde den mest fantastiske weekend sammen. Dét håber jeg, vi kan gøre igen på nogle af de andre destinationer.

Destinationer på listen:

Langeland, juli - Læs om vores tur her

Rømø, august - Fortælling er på vej!

Ærø, september

Sønderborg

Bågø

København

Kolding

Esbjerg

Skagen

Bornholm

Møns Klint

Løkken

Listen er ikke komplet endnu, da jeg ikke vil spænde ben for en eventuel skøn oplevelse, som kunne komme ind fra højre af.

Har I nogle gode idéer til steder, vi bare ikke må misse på vores Danmarks tour eller tips til oplevelser, caféer mv. til nogle af stederne på listen, så modtages de med kyshånd. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer