Natkjolen til din ønskeliste

Reklame for Hunkemöller

Den evige favorit

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen: Det her er uden tvivl den dejligste natkjole, jeg nogensinde har haft. <3

Og med lige præcis én måned til juleaften vil jeg derfor tippe jer om det perfekte julegaveønske, nemlig den her gudeskønne natkjole fra Hunkemöller.

Den fås i et utal af smukke farver og der er noget til enhver smag - og lejlighed. Jeg ejer selv 3 forskellige farver; hvid, bordeaux rød og sort, som jeg vil vise jer her i indlægget.

Natkjolen er både blød, smuk, behagelig, romantisk, hyggelig og sexet. Alt i én. Og det elsker jeg den virkelig for.

Hvis I vil se lidt mere til min favorit, den hvide, kan I se en masse smukke billeder af den fra vores tur i sommerhus. Kenneth tog de smukkeste billeder af mig og den (hvis jeg selv skal ha' lov at sige det). Se dem her: Jeg giver mig selv lov til at føle mig lækker - for min egen skyld.
Er du typen, der ligesom jeg, elsker at gå all in til jul og elsker både julenattøj og strømper, så er den her smukke bordeaux røde model et must til samlingen.

Hunkemöller laver generelt både hyggeligt, smukt og absurd flatterende nattøj.

Også til jul, hvor de altid lancerer de hyggeligste julekollektioner. Smukke, romantiske natkjoler, satinsæt og lækre pyjamas sæt med julemønstre på.

Jeg har selv to sæt julepyjamas fra dem - med de fineste julemønstre og farver - som jeg knuselsker og glædeligt hiver frem år efter år.

Selvforkælelse, eller det perfekte ønske?

Her hjemme bruger jeg natkjolen til at sove i (of course!), men også til nattøjs søndage og til hyggelige aftener på sofaen. Eller hvis jeg bare lige trænger til at føle mig lidt lækker. For den følelse skal altså også plejes ind i mellem.

Står du og mangler et par ting til ønskelisten, så vil jeg virkelig anbefale dig at sætte denne skønne natkjole på. Den findes i 9 smukke farver og selv overvejer jeg faktisk at anskaffe mig den lyseblå model også. Den tror jeg nemlig ikke, jeg kan undvære ret meget længere.

Psst. Kan du ikke vente til jul, så kører Hunkemöller med -25% på hele kollektionen i forbindelse med Black Friday. <3


Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer