Mit besøg i en beduinlejr med en ridetur på kamelryg

En eventyrfuld ferie

På vores rejse til Egypten for to uger siden, havde jeg kigget på lidt forskellige udflugter.

Jeg går virkelig højt op i at opleve det land, som jeg besøger. At få så meget ud af besøget og lære så meget som muligt.

Vi var afsted på 4 udflugter på vores rejse i Egypten. En bådtur/snorkeltur, en udflugt til Cairo (Nationalmuseet og pyramiderne), en udflugt til Luxor (Karnak Templet og Kongernes Dal, som I kan læse meget mere om her) og den sidste udflugt bød på ørkensafari med et besøg i en egyptisk beduinlejr og en snorkeltur, of course!

Mit besøg hos de egyptiske noMader

Det var en virkelig interessant oplevelse at få lov til at få et kig ind hos beduinerne. Selvfølgelig lever de ikke så traditionelt længere, men deres liv er stadig en verden fra min egen. Jeg ser det virkelig som et privilegie, at blive lukket ind og få lov til at opleve en anden kultur på så nært hold.

Vi var rundt og se deres vandforsyning (en gammel brønd), deres meget spartanske og om noget primitive moske og deres "sivhytter". Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg ellers skal beskrive dem. Lad os bare sige, at de var meget luftige, hvilket nok er godt i varmen.

De lavede noget lækker mad til os, som vi spiste på et par gulvpuder, hvilket var så hyggeligt.

På kamelryg

Mit højdepunkt på turen var, da vi fik muligheden for at få en tur på deres kameler - som bliver behandlet godt, selvfølgelig (ellers havde jeg aldrig gjort det!). Jeg har altid gerne villet prøve det, men aldrig gjort det, fordi jeg ikke vil støtte op om dyremishandlingen, der ofte foregår i turistdyreindustrien, men disse kameler bliver behandlet rigtig godt, så nu tog jeg chancen.

Er I klar over, hvor store kameler egentligt er?

Jeg kunne knap nok komme op i sadlen, da den lå på jorden. Og da den så rejser sig op! Hold nu op, hvor kom jeg højt op og det var en smule skræmmende til at starte med. Det viste sig dog at være noget af det hyggeligste! At sidde på kamelryg og gynge stille og roligt i takt med det fantastiske dyr og beundre den smukke egyptiske ørken.

Det var noget ganske særligt og jeg er virkelig glad for at have oplevelsen med i bagagen.

OG PRØV DA LIGE AT SE, HVOR FUCKING CUTE "MIN" KAMEL VAR, ÅRH. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer