Michelinmad, Budapest & fornyelser, tak juli!

Kalenderen tæller 31. juli og vi er derfor nået til den sidste dag i juli måned. Det er derfor blevet tid til at gøre status på denne måned, som jeg efterhånden altid gør.

Personligt synes jeg, at det er lidt hyggeligt at sidde og kigge tilbage på den forgangne måned og få et overblik over højdepunkterne. Hvad siger I til det? Kan I godt lide indlæg som disse?

Som nogen af jer sikkert har fundet ud af, så har jeg jo været på ferie i denne måned og det har været tydeligt på bloggen, at det har fyldt utrolig meget i mit liv og i min hverdag og indlægget her vil derfor også komme til at bære tydelige præg af dette, eftersom bloggen jo netop har været fuld af rejseindlæg. Jeg håber ikke, I er blevet alt for trætte af at høre om Budapest. :o)

.
Mazel Tov - Denne restaurant fik lidt af en særlig plads i min bevidsthed efter et besøg hertil på vores tur til Budapest. Forinden afrejse havde vi nærstuderet diverse rejseguide og madguides til byen og ikke én eneste er jeg stødt på, hvor denne restaurant ikke fremgik af - efter selv at have været dér, så forstår man det gerne!

Læs også: Budapest mini rejseguide

.
Kærestehygge - Dagen inden afgang tog vi på kærestetur til Rosengårdcentret, hvor vi rendte rundt og shoppede lidt, hyggede os og sluttede den dejlige dag af med et smut på Café Victoria. Altid en succes.

.
Makeover - Jeg kunne berette om en mindre makeover i vores skrivehjørne i dette indlæg. Det er altid skønt med fornyelser!

.
Budapest - Jeg havde mange forventninger til denne tur, men jeg var alligevel en smule bevendt, for ting har det jo med ikke at være, som man regner med. Budapest viste sig dog at være det hele og alligevel så meget mere.

Læs også: Budapest guide: De bedste morgenmadssteder + priser!

.
Det blødeste tæppe - Jeg fik det smukkeste marokkanske tæppe til at pryde på vores stuegulv. Fik du ikke set tæppet, så kan du i dette indlæg se mere til det smukke tæppe og læse mit interview med medejeren af Sukhi.dk.

.
Hunkemöller sportswear - Jeg kom hjem til den skønneste pakke, da vi igen landede på dansk jord. Pakken indeholdt det fedeste løbetøj, som jeg allerede er blevet meget glad for.

.
Michelin mad - HOLD. NU. OP. Dette.. Denne oplevelse.. Det var seriøst alle pengene værd! Vi følte os som nogle vigtige og stilede damer, da vi trådte op på Costes Downtown (klædt på til lejligheden selvfølgelig) og fik den bedste behandling, man kunne drømme om. Denne aften gik uden tvivl hen og blev rejsens højdepunkt.

Læs også: Michelin mad til småpenge

.

Hvad fik I juli måned til at gå med? :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer