Madorgie på Hard Rock Café, Oslo

Hard Rock Café, Karl Johans Gate 45

På vores tur til Oslo fik vi da selvfølgelig også noget at spise. Om formiddagen, straks efter ankomst, hoppede vi forbi det nærmeste Kaffebrenneriet, hvor jeg fik en croissant, Kenneth en muffin og ellers hver vores café au lait, som caféen ellers var så kendt for.

Om eftermiddagen havde vi bestilt bord på Hard Rock Café, som jeg ynder at besøge på mine ture i udlandet (hvis der altså ikke er andre nævneværdige steder at besøge).

Vi bestilte begge to burgere, som vi fik serveret med fritter og dyppelse. Jeg bestilte så en alkoholfri frugt drink med mango, jordbær og noget frugtpuré, hvor Kenneth gik den lidt mere klassiske vej og bestilte en shake. En brownie og bourbon shake. Maden smagte fantastisk og der var mere end rigeligt. Kenneth spiste op og gik også til den med mine fritter, men vi efterlod altså stadigvæk en smule på trods af.

Pris: 503DKKR for det samlede gilde.

Sjov lille note: Efter vi havde fået maden og begyndt at spise, kom der pludselig en bartender hen til os og spurgte os, hvor gamle vi var. Der var nemlig alkohol i milkshaken og hun var ikke sikker på, vi var gamle nok. "25" svarede vi begge, men hun skulle se noget ID. I Norge skal man være 18 år (20 år ved 22%), så ja, det var da lidt sjovt. :o)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Yasmine,
It looks delicious 😊
www.yasmissy.blogg.se
Nikki Lund,
It really was 😊 Hugs,
nikkilund.dk