Jeg kunne altså ikke vente længere!

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at det kriblede og krablede i mig, efter at kunne komme i gang med alt juleriet. Dog skrev jeg også, at jeg ville vente med det, til vi først var kommet ind i december måned, men jeg må tilstå, at det har været svært at afholde sig fra at gå helt julecrazy allerede.

I dag kunne jeg så heller ikke længere. Jeg måtte overgive mig til grankoglerne, julemusikken og bjælderne. Tidligere på dagen gav jeg mig lidt i kast med at pynte op til jul, jeg er dog hverken færdig eller helt tilfreds endnu. Hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg nok også til at rykke rundt på det flere gange i løbet af december måned.

Der er dog ét enkelt problem.. Hvad fanden skal jeg gøre af alle mine andre nips ting? Der er jo ikke plads til det hele! Haha.

Imens jeg er i gang med at pynte op og går og julehygger, så kan i lige få en smagsprøve på noget af mit fine julepynt. Min julestil er stærkt præget af kobber, glimmer og naturlige elementer. Der er stort set intet rødt at finde her og da slet ingen nisser! Åh, de nisser. Dem er jeg ikke så gode venner med. De er da meget søde, men de skal bare ikke op herhjemme, hæhæ.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer