Jeg giver mig selv lov til at føle mig lækker - for min egen skyld

Reklame for Hunkemöller

Husk at pleje dit forhold til dig selv

I år har jeg valg at prioritere at pleje mit forhold til mig selv.

Jeg har lagt ekstra fokus på nærvær, afslapning og selvforkælelse. Og som noget nyt har jeg valgt at prioritere mere tid på mig selv. Noget jeg ofte glemmer i en travl hverdag, men som jeg bliver bedre og bedre til at huske på.

Det kan være små ting, som at give mig selv et ekstra pusterum i hverdagen til at lave helt og aldeles ingenting. Eller det kan være at sige nej tak til sociale arrangementer for ikke at stresse mig selv. At sørge for ikke at gabe over mere, end jeg kan tygge på og prioritere tiden på ting, som jeg holder af at gøre for mig selv. F.eks. kærestetid eller træning.

Smuk natkjole med blonde detaljer, find den her

Natkjolen fra en sommerdrøm

En anden god måde jeg også forkæler mig selv på, er ved at give mig selv muligheden for at føle mig lækker - også når jeg bare er mig selv. For min egen skyld.

En sten sikker måde for mig, at føle mig lækker på, er ved at smide denne skønne natkjole på fra Hunkemöller. Jeg tager den på herhjemme, når jeg gerne vil føle mig yndig, smuk og sexet. Og så er den oven i købet dejlig at have på.

Jeg har op til flere gange tidligere nævnt den - både på instagram og facebook - senest med disse ord:

"Jeg købte den første af disse natkjoler, da jeg vejede næsten 20kg mere - og den gang følte jeg mig også super lækker i den, selvom jeg havde problemer med selvværdet." (20. september 2019)

Og den følelse gælder stadig - 4 natkjoler senere. For ja, det er så vild med den, jeg er. At jeg har anskaffet mig den i både rosa, bordeaux, sort og hvid. At jeg var nødt til at købe mig selv en ny, da jeg tabte mig, fordi jeg ikke kunne leve uden.

Jeg husker stadig tydeligt, da jeg prøvede den for første gang. For alle de år siden. 20 kg tungere. Med deller, der foldede på maven og et selvværd, der var helt i bund. For at være ærlig, så skete det ikke tit, at jeg følte mig smuk. Men da jeg kiggede mig i spejlet, med natkjolen på, følte jeg mig ægte smuk for første gang i lang tid. Natkjolen faldt så smukt og flatterende over kroppen. Jeg var solgt og har været det siden.

Sponsoreret opslag eller ej, så har denne natkjole fra Hunkemöller mine varmeste anbefalinger. Prøv bare selv. <3

Se flere fotryllende natkjoler lige her.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Dejlige billeder!
nouw.com/rejseguideafguld