Hvorfor jeg ikke holder efterårsferie og hvordan jeg stadig finder tid til efterårshygge

Man er ikke i tvivl om, at Danmark er gået på efterårsferie - i hvert fald ikke, når man ikke selv er gået på ferie.

Der er ikke halvt så mange henvendelser på arbejdet og jeg har stort set vejen for mig selv, når jeg cykler på arbejde om morgenen. Om eftermiddagen er der derimod total crowded, når jeg cykler igennem Odense centrum, fordi alle er ude at hygge sig.

Derfor holder jeg ikke ferie med alle andre

Jeg holder ikke selv efterårsferie - som I nok kan tyde på den forudgående tekst. :-)

Det gør mig egentligt ikke noget. Personligt har jeg faktisk altid holdt af at holde ferie forskudt af alle andre. Det er der mange årsager til.

Top 3 årsager til, at jeg holder forskudt ferie:

  1. Det er rart at være på arbejde, når resten af landet holder fri - så er der nemlig mindre run på og det er rart at få et lille break engang imellem.
  2. Desuden er der så crowded alle steder i ferien og jeg har svært ved at gå og hygge mig med shopping eller cafétur, når man står som sild i en tønde.
  3. Ooooog så er det bare meget billigere at rejse uden for skolernes ferie! Yay.

Jeg arbejder derfor denne uge, men i uge 45 går jeg på ferie. Hvilket jeg glæder mig mægtig meget til! Vi rejser nemlig til Dublin og skal fejre Kenneths 27 års fødselsdag derovre. Ih, det bliver så hyggeligt. <3

hvordan får man tid til Efterårshygge?

Jeg er en sucker for hygge. Og højtider. Og traditioner. Der findes næsten ikke noget bedre!

Personligt synes jeg blot, det kan være svært at få tid til alle de ting, man gerne vil. Jeg er vel næppe den eneste?

Man vil gerne det hele, men der skal også være tid til arbejde, træning og afslapning. Det kan være en kunst at balancere det hele, men det er faktisk ikke så svært endda. Ikke når man finder fidusen.

Hvordan får jeg så tid til det i en travl hverdag - og så uden ferie?

Der er mange ting, der hører sig sæsonen til; at skære græskar, gå ture i skoven, bage en æbletærte og opleve noget magisk. Men hvordan får jeg tid til det?

Med benhård prioritering, fortæller jeg jer! Det er én af de vigtigste ting, jeg har lært i mit voksne liv; at prioritere, hvad der er vigtigt for mig. Hvis jeg har lyst til efterårshygge, så må jeg prioritere det og vælge nogle andre ting fra - for en kort periode altså.

Det har virkelig været en øjenåbner for mig!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer