Hvordan prioriterer du sociale aktiviteter i en travl hverdag?

Hvordan bruger du tid med dine venner?
For mig betyder det mere og mere, hvordan jeg bruger tiden med mine venner i fritiden og også mængden af sociale arrangementer. Jeg prøver at prioritere at være sammen med dem så ofte som muligt, når og hvor det er muligt.

Det vigtigste er ikke, hvad man laver, når man er sammen, men bare at man er sammen. Selvfølgelig skal man også have tid til at være sig selv i fritiden - det er sgu vigtigt. Men det er også vigtigt at pleje sine relationer. Derfor prøver jeg så vidt som muligt at kombinere mine faste gøremål med venskabelige arrangementer.
Måder at være sammen med sine venner
Få en trænings partner - eller to
  • Jeg har en fast trænings partner i Lotte, som jeg går til zumba sammen med og også får løbetrænet lidt med. Derudover prøver jeg at få klemt et par træninger ind med en anden veninde. Vores arbejdstider og familieliv passer desværre sjældent sammen og så er det skønt, hvis man kan få klemt 1-2 timer ind i en hverdag efter arbejde en gang i mellem.

Gå en tur sammen
  • Har du en ven eller veninde, du bor tæt på, kunne man også skrive og høre ad, om vedkommende havde lyst til at gå en lille tur sammen. Så får I motion, frisk luft, selskab og mulighed for en lille catch up.

Arrangér spilaftener
  • Gør lidt ekstra ud af jeres tid sammen. Kan I godt lide at spille spil sammen, få et par drinks og bare skrue max op for hyggen, er det perfekt at få arrangeret en spilaften for vennegruppen ind i mellem.

Mødes til en kop kaffe efter arbejde
  • Kan I bare ikke få jeres skemaer til at passe sammen? Jeg kender det virkelig godt. Hvorfor så ikke finde ud af, hvornår I ca. har fri samme tid i løbet af måneden og finde ud af at mødes på halvvejen på en café til en kop kaffe. Bare en times tid eller to. Mere skal der ikke til.

Invitér forbi til middag
  • Det behøver ikke at være det helt store. I kan måske endda sørge for at skiftes lidt. Så sparer du opvasken den ene uge og den næste uge sparer dine venner den. Win win.

Arrangér en get together til et event
  • Har du en større vennegruppe, kan det være ekstra svært at finde tid til at samle alle. I år har jeg bl.a. inviteret vores vennegruppe med til Eventyrløbet, hvor vi skal løbe sammen. Med mine veninder skal jeg deltage i Alt For Damerne løbet. Til sommer får vi sikkert også arrangeret en fælles tur ind til Havnekulturfestivallen. Ellers synes jeg også, vi er gode til at holde øje med events i byen. Fx er der Open Mic i Odense ind i mellem. Ganske gratis. Så skriver jeg en besked i vores fælles gruppechat, og spørger folk om, om de har tid og lyst. De, der har, kan så komme forbi. Større behøver det altså heller ikke at være.

.

Har du nogle gode tips til, hvordan man kan få klemt hyggelige sociale arrangementer ind i en travl hverdag? <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

kathrine johansen,
Hvor er dette indlæg bare godt søde. Tak for dig og dine skønne tips og indlægs! https://nouw.com/blogaboutkathrine/elsker-elsker-ikke-1-35686085
nouw.com/blogaboutkathrine