Her rejste jeg i 2016: Mallorca, Oslo & London

Jeg har det sidste års tid været en del ude at rejse, men har egentligt ikke på noget tidspunkt gjort status over nogle af mine rejser. Senest har jeg været i gang med at lave diverse guides til Budapest, såsom Budapest mini rejseguide og Guide: 6 ting du bør vide, inden du tager til Budapest.

Da jeg sad og lavede disse begyndte jeg at sidde og tænke lidt på det forgangne års rejser og synes, at det skulle fremhæves lidt mere på bloggen.

.
Mallorca - Juni
Årets første ferie, som nær havde gået i vasken, fordi SKAT lavede ged i den med min løn 2 måneder i træk, hvor de træk halvdelen af min løn til SKAT. Av av. Det gjorde ondt, men min skønne veninde, Camilla, formåede at finde nogle afbudspladser på en all inclusive tur til Mallorca - ferien var reddet!

.
Hotellet - Var egentligt skønt. Jeg var aller mest begejstret over morgen buffeten, som I kan se på ovenstående billede, hæhæ. Det var så lækkert at sidde og spise denne lette morgenmad, bestående af en masse frugt, en croissant som oftest og en kop kaffe, til den smukkeste udsigt ud over stranden.

.
Bådtur - Dette var for mit vedkommende helt sikkert ugens højdepunkt. Afslappende og lækkert at sole sig og tage sig en dukkert i havet.

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

.
Mallorca var en helt fantastisk oplevelse og satte baren højt for kommende badeferier, eftersom dette var mit aller første. Det gav blod på tanden for fremtidige badeferier og inspirerede os desuden til at booke årets badeferie i Alanya, Tyrkiet.

.
Oslo - Oktober
Denne ferie blev som udgangspunkt booket som en "bare fordi"-tur. Jeg havde fået en god deal som abonnent på Bolig Magasinet og vi gav alt i alt 115kr, Sonny og jeg, for vores tur til Oslo med Oslobåden. Forventningerne var derfor heller ikke store - Norge har aldrig rigtig sagt mig noget, men vi trængte bare til at komme væk hjemme fra og nyde hinanden.

.
Til søs - Denne video optog jeg, da vi sejlede fra Oslo igen efter den skønneste dag i byen. Det var ét af de smukkeste syn, jeg længe havde set og sammen stod vi og beundrede den smukke solnedgang ud over havet.

Læs også: Oslo turen

.
Oslo turen var en overraskende skøn fornøjelse. Aldrig havde jeg regnet med, at vi ville få så dejlig en tur og et så skønt minde som dette. Selvom det er den mindste rejse og den måske mest ydmyge destination, så gik denne rejse faktisk hen og blev vores bedste til dags dato. Wow.

.
London - November
Camilla og jeg var efter Mallorca turen blevet sulten efter flere eventyrer og allerede inden, vi var kommet hjem fra Spanien, havde vi da også allerede aftalt næste tur: en forlænget weekend til London.

.
Skøn stemning - Vi fik set så mange ting, men hvad, jeg helt sikkert var mest excited over i London, var den helt fænomenale stemning i byen. Selvom folk havde travlt med at komme fra A til B, så var der alligevel en hvis uhøjtidelighed over beboerne i byen. Man kunne ikke andet end at blive draget til det - og så selvfølgelig også den smukke juledekoration, der prægede hele byen.

.
Museumbesøg - I London fik vi rigtig mættet vores lyst efter museumer og kultur. Uanset hvor du vendte og drejede dig, så var der noget spændende at opleve. Noget som vi alle har set i diverse film og udsendelser, men bare har ventet på os ude i den virkelig verden. Det var super fedt at opleve alle disse ting, efter at have kendt dem i så længe.

.
Selvom det var en lidt våd fornøjelse at besøge London, så var det helt sikkert det hele værd. Jeg havde aldrig før forstået al den hype, der havde været omkring byen, men efter at have besøgt den selv, så giver det alt sammen mening. London er en fantastisk by, der har så meget at byde på.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer