En ny frisure (jeg fortrød med det samme) og kaffe på gadehjørnet

En stor cappuchino med havremælk, tak

Min sædvanlige go-to når jeg er en tur i byen.

Er jeg den eneste, der har et crush på havremælk? Jeg synes, det er så lækker og cremet og tilfører kaffen en skøn smag. Mmmmh. Nå, men nok om min kærlighed til havremælk.

Det er mange år siden, at jeg sådan rigtigt har farvet mit hår. Hvert år til sommer plejer jeg at få bleget spidserne, så jeg får et naturligt sommer look, som jeg altid har elsket.

For et par uger siden følte jeg dog, at jeg trængte til noget fornyelse, at der skulle ske en forandring. Derfor gik jeg i gang med en hjemmefarve - noget jeg normalt aldrig gør.

Håret var pis gult og jeg fortrød inderligt

Da jeg gik i gang med hjemmefarvning, havde jeg Daenerys looket, mother of dragons, i tankerne. Men lad os bare sige, at sådan gik det desværre ikke helt for sig.

Det var så gult. Virkelig. Mit værste mareridt!

Heldigvis havde jeg forberedt mig en smule og købt en silvershampoo. Som jeg lod sidde i længe. Det tog ikke det gule, men det hjalp efter nogle dage. Nu, en uge siden jeg vovede mig ud i det, er det gule væk. Thank god! Det skal så også lige siges, at jeg har brugt silvershampoo dagligt.

Jeg har stadigvæk noget gyldent i håret, men det er heldigvis ikke gult længere. Silvershampoo er min bedste ven i disse dage og det fortsætter den nok med at være, indtil vi skal på sommerferie i næste uge, hvor jeg håber, at solen vil gøre resten. Daenerys looket er ikke helt så langt væk længere.

Selvom jeg fortrød valget - immediately. Så er jeg faktisk blevet ret glad for forandringen efterfølgende. Et par dage efter farvningen fik jeg også klippet spidserne. Jeg føler mig nærmest som et helt nyt menneske. Nu passer håret lidt bedre til, hvordan jeg føler mig inden i. En skøn forenelighed. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer