En helt igennem heldig lørdag

Lørdag for en uge siden. Det var en lidt vild dag. Dagen startede meget godt ud; jeg var ude at nyde solskinnet, hyggede mig med min familie, men mutzchen havde fødselsdag og jeg hyggede mig rigtig med min momse. Når jeg er i Sønderjylland på besøg, overnatter jeg altid hos min kære momse og det er virkelig bare noget af det hyggeligste. Det er nærmest blevet en tradition, at vi altid skal spille banko, hvilket er noget, hun rigtigt hygger sig med i hverdagen, nu hvor hun ikke kommer så meget ud længere.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg nu også at banko er noget af det hyggeligste at foretage sig. Ja ja, bare kald mig mormor, men for dælan, hvor vi hygger os. Ofte får vi en kop kaffe og et stykke kage til og så er det altså virkelig sjovt at høre på, hvordan min momse brokker sig over, at hun ikke får de rigtige tal. Det har vi det nu meget sjovt med. Jeg vinder som regel aldrig og det er nu også helt okay, for vi hygger os og det er det vigtigste. I lørdags vandt jeg så, for én gangs skyld. Det var lidt vildt, tallene kom lige på stribe og så var der banko.

Jeg vandt 300kr og de landede på et tørt sted, må jeg sige. De lunede godt! Stadig en smule overvældet sætter jeg mig ind i sofaen og tjekker lige instagram. Hov, hvad var det? Jeg havde da fået en indbakkebesked. Det får jeg ALDRIG, så det undrede mig. Mon det var spam? Nysgerrig tjekker jeg beskeden og til min store overraskelse, havde jeg vundet to Royal Copenhagen krus og et Nicolas Vahe kaffesæt. Jeg kunne ikke engang huske, at jeg havde deltaget i konkurrencen! Paf - det var jeg vidst lige. Hvad skulle jeg sige? Jeg sad og var helt mundlam.

Det var en lidt underlig følelse. Euforisk, tror jeg, at man kalder det. I tirsdags kom den lækre gevinst så. Det var en god én! Selvom det kriblede lidt i fingrene efter at bruge de fine krus, så har jeg holdt mig tilbage. Jeg synes nemlig, at min søde momse skal have æren af at nyde dem, så næste gang vi ses, får hun sig en lille overraskelse - det synes jeg nemlig, hun har fortjent. Hun er den sødeste og står altid klar til at hjælpe os, hvis nu vi står og har det lidt svært. :-)

Hav en lækker lørdag!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Simone,
Sikke en lækker gevinst 😊 Jeg har selv de fine RC krus, og de bliver brugt flittigt! - Simone www.simonebjerregaard.dk
www.simonebjerregaard.dk
Nikki Lund,
De er virkelig også smukke! 😊 Kram,
nikkilund.dk