Det fineste nattøj med blonder x Hunkemöller

Reklame for Hunkemöller

selvforkælelse til efteråret

Jeg får altid lyst til ekstra selvforkælelse og lækkert lir, når vi går ind i de mørke måneder. Er jeg den eneste?

Det er også sæsonen, hvor lækkert lingeri rigtigt hitter - det husker jeg tydeligt fra min egen tid i butik. Et sikkert hit må uden tvivl være blonder. Man går aldrig galt i byen med blonder, når vi snakker lingeri. <3

Inden for lingeri, specielt i nattøjs kategorien, har jeg altid holdt meget af Hunkemöllers lækre udvalg. Personligt synes jeg, at de laver smukke items, som er underskønne at have på!

Satin kimono med blonder, find den her

Jeg har faktisk altid ønsket mig en rigtig fin kimono - problemet er bare, at jeg er über kræsen!

Da jeg så denne fine kimono med den åbne ryg, i satin og med blonde ærmer (3 af mine yndlings detaljer!) var jeg dog solgt med det samme. Den er så fin og lækker. Kimonoen har den perfekte balance mellem det romantiske og det sexede, hvis jeg selv skal sige det. Am I right?

Verdens bedste natkjole

.. Og det mener jeg! Jeg taler af erfaring.

Det er den fjerde Hunkemöller natkjole, som jeg har fået i tidens løb (rosa, sort, hvid og nu bordeaux), så jeg ved, hvad jeg snakker om! Den er så let og lækker, ultra behagelig og så falder den så smukt over kroppen.

Jeg købte den første af disse natkjoler, da jeg vejede næsten 20kg mere - og den gang følte jeg mig også super lækker i den, selvom jeg havde problemer med selvværdet.

Gør dig selv en tjeneste og anskaf dig én! Hvis du altså ikke har én i forvejen - og hvis du har, så forkæl dig selv med en ekstra!

Natkjole i modal med blonder, find den her

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer