Det dérsens influencer halløj

Som jeg offentliggjorde i slutningen af 2018, og som jeg ofte refererer til på Instagram (@nikkilunds), blev jeg Social Media Assistent for Fynske Influencers sidste år.

Kender I til vores community?

Det er et socialt og fagligt fællesskab for fynske influencers, hvor vi kan mødes og sparre med hinanden. Det er også et frivilligt arbejde for os tre, som står bag profilerne på Facebook og Instagram. Hvad betyder det så? Det betyder, at det er noget, vi gør af vores rene lyst og noget, som vi alle går utrolig meget op i og interesserer os for. Jeg synes, det er et super fedt fællesskab, hvor man kan lære af hinanden, mødes med ligesindede (du ved - andre som heller aldrig når at drikke deres kaffe varm på café).

At være influencer er også noget, jeg tager mere alvorligt nu. Jeg forsøger og udfordrer virkelig mig selv i at være mere personlig på mine sociale platforme. Det er svært, men det bliver mere og mere naturligt for mig, som jeg formår at overskride mine grænser et lille skridt ad gangen.

Udover at være mere personligt, arbejder jeg også på at være mere ærlig. At dele mine nedture - den del har jeg ikke rigtigt turdet bevæge mig ud i endnu - og mine hverdags frustrationer. At skelne mellem mine pæne, redigerede billeder på instagram - facaden - og den noget mere upolerede og rå virkelighed bag.

Det er noget, som jeg (hvis jeg selv skal sige det) er blevet ret god til på Instagram efterhånden. Nu er turen kommet til bloggen og jeg håber, I ser frem til at se mere fra den side af mig. :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer