Blogger event på Café Mauritz

Reklame for Café Mauritz

billeder @ café mauritz

Jeg var i går inviteret med til det hyggeligste influencer event af Fynske Influencers. Temaet for aftenen var “Burger & Brand” - ikke så ringe kombi, hva? Særligt for aftenen var desuden, at jeg officielt blev præsenteret som Fynske Influencers nye Social Media Assistant. Noget jeg stadig klapper i hænderne over. Jeg var derfor utrolig meget rundt under eventet og få lagt en masse stories op på vores instagram profil @fynskeinfluencers.
Jeg har stadig vildt meget optur på over eventet. Det er så smadder hyggeligt at få mødt så mange søde influencere fra lokalområdet - flere havde jeg endda fulgt igennem flere år. Vi fik udvekslet idéer og tips og tricks til vores kanaler og vores søde co-creator Jeanette, fik bl.a. talt om mediekits og hvordan man kan gøre brug af dem.
Alle disse hyggeligheder foregik i de skønne omgivelser på Café Mauritz, hvor jeg havde fornøjelsen af at sætte tænderne i de lækreste sliders, snacks mv.. Virkelig anbefalelses værdigt!! Hvis I er yderligere interessede i eventet, så smut da lige over og se nogle af vores stories fra aftenen - inden de udløber :o)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Kirsten Thulesen,
Hvor ser det hyggeligt og lækkert ud! Ville gerne have været, har bare så travlt fortiden, men ser ud til at I havde en alletiders aften søde <3
www.kirstenthulesen.dk
Nikki Lund,
Det var en virkelig dejlig aften. Håber på at se dig til et event på et tidspunkt <3 Kram,
nikkilund.dk