Bæredygtige bambus tandbørster

En inderlig anbefaling helt inde fra hjertet skal lyde for webrush's bambus tandbørster! Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men tværtimod en helhjertet påskønnelse fra min side af i forhold til bambus tandbørsten i det hele taget.

Det er faktisk et års tiden siden, at jeg valgte at aflive vores plastic tandbørste herhjemme - for altid. Jeg havde et par gange forinden benyttet mig af nogle forskellige bambus tandbørster, men sidste år blev de indført som en fast del af vores hygiejne kits.

Tandbørsten er en nem og vigtig måde at være mere miljøvenlig i hverdagen. Plastic tandbørster bliver ikke genbrugt og problemet med plastic i så små mængder er som regel, at det ender alle de dårlige steder - i naturen og i havet. Som fingerregel bør man jo skifte tandbørste hver 3-4 mdr, så det kan hurtigt blive til mange tandbørster i en livstid. Bambus tandbørster er også blevet en del af det faste udvalg i mange butikker og de koster ikke meget mere end de alm. plastic tandbørster. Derfor virker det i min optik næsten dumt ikke at skifte den ud.

Selv var jeg ikke klar over, eller opmærksom på, det kæmpe problem, som plastic tandbørsterne forvolder, før jeg læste et indlæg om det. Jeg tror simpelthen ikke, det er noget, man tænker over til hverdag. Valget blev endnu nemmere for mig, da jeg opdagede et abonnement på de fine bambus tandbørster, hvor de helt af sig selv finder vej hjem i postkassen hver 3-4. mdr for blot 29kr stykket. Leveret ganske frit.

Så bliver det da ikke meget nemmere at være bare lidt mere miljøvenlig i hverdagen. :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer