Sheltertur på Langeland - glamping style

I juni var vi afsted på sheltertur på Langeland. Vi boede endnu engang i vores elskede "Smørstakken", som er navnet på shelteren. Hvis I har fulgt med herinde i længere tid, så husker I måske vores Langelands eventyr og første tur i shelter sidste år? Hvis ikke, så kan du følge op på turen her.

Her ser I så vores shelter. Ja, jeg kalder det "vores " shelter - vi har efterhånden en ret nær tilknytning til stedet.

Efter vores tur sidste år, faldt vi bare helt og aldeles pladask for oplevelsen og smukke Lohals. Vi har snakket om at gøre det igen, så mange gange. Så da vi havde muligheden, kunne vi ikke komme afsted igen hurtigt nok.

Shelter tur for begyndere

Jeg har aldrig været det helt store udemenneske, men jeg vil så gerne dyrke det noget mere. Og alligevel er jeg ikke helt klar til at gå all-in på udelivet. Derfor er det her en rigtig god løsning for mig. Man kan så at sige kalde det "baby steps" på vejen til naturlivet. Den helt perfekte middelvej for mig.

Det helt spektakulære ved dette shelter er nemlig, at det nærmere er en lille hytte. Med en dør. Som du kan lukke og låse. Du kan have dine private dele bag lås og slå og ikke være bekymret for, at der er fremmede mennesker, der ser dig, imens du sover (en seriøs frygt, jeg har hver gang, vi snakker om rigtige shelters).

Da jeg delte billeder og videoer fra vores tur på instagram, fik jeg rigtig mange henvendelser. Derfor kommer der her et lille oprids, hvis der skulle være nogen af jer, der sidder med de samme spørgsmål:

 • Shelteren hedder "Smørstakken" og ligger i Lohals på Langeland.
 • Man skal booke på forhånd og det koster en 50'er pr. mand pr. overnatning.
 • Der er adgang til både toilet/bad, drikkevand, komfur og der var madrasser i shelteren i forvejen.
 • Man kan lukke og låse shelteren.
 • Vi havde blot et par soveposer og puder med, samt grill (men der er også offentlige til rådighed på havnen), lidt mad og hygiejne ting med.

Min første oplevelse med SUP board

I forbindelse med vores ophold lejede vi et par SUP boards. Vejret var fantastisk og vi havde i længe snakket om at prøve det. Ingen af os havde prøvet det før, men i længe har vi begge følt os draget af det.

Vi fik vores SUPs om eftermiddagen og fik nogle super gode begynder tips fra nogle mere erfarne SUP boarders på havnen. F.eks. at starte på knæene og hvordan vi skulle holde padlerne, samt hvordan vi bedst fandt balancen på boardet. Det var så sødt af dem at komme med tipsene og de var så nyttige for os.

OG SIKKE EN OPLEVELSE!

Det var sådan en fed oplevelse og faktisk en del nemmere, end jeg havde regnet med! Det er helt sikkert noget, vi skal igen - og igen - og igen. Man bliver sgu bidt af det.

En smuk afslutning på en skøn dag

Efter den hyggeligste tur på SUP boards ned langs kysten fra Lohals, grillede vi på havnen og gik efterfølgende en tur ned på stranden for at se solnedgangen sammen.

Det var den helt perfekte afslutning på vores dejlige dag. <3

Og selvfølgelig udnyttede jeg chancen for en frisk morgendukkert, når nu shelteren lå så tæt på vandet. Sikke en skøn måde at starte dagen på.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg giver mig selv lov til at føle mig lækker - for min egen skyld

Reklame for Hunkemöller

Husk at pleje dit forhold til dig selv

I år har jeg valg at prioritere at pleje mit forhold til mig selv.

Jeg har lagt ekstra fokus på nærvær, afslapning og selvforkælelse. Og som noget nyt har jeg valgt at prioritere mere tid på mig selv. Noget jeg ofte glemmer i en travl hverdag, men som jeg bliver bedre og bedre til at huske på.

Det kan være små ting, som at give mig selv et ekstra pusterum i hverdagen til at lave helt og aldeles ingenting. Eller det kan være at sige nej tak til sociale arrangementer for ikke at stresse mig selv. At sørge for ikke at gabe over mere, end jeg kan tygge på og prioritere tiden på ting, som jeg holder af at gøre for mig selv. F.eks. kærestetid eller træning.

Smuk natkjole med blonde detaljer, find den her

Natkjolen fra en sommerdrøm

En anden god måde jeg også forkæler mig selv på, er ved at give mig selv muligheden for at føle mig lækker - også når jeg bare er mig selv. For min egen skyld.

En sten sikker måde for mig, at føle mig lækker på, er ved at smide denne skønne natkjole på fra Hunkemöller. Jeg tager den på herhjemme, når jeg gerne vil føle mig yndig, smuk og sexet. Og så er den oven i købet dejlig at have på.

Jeg har op til flere gange tidligere nævnt den - både på instagram og facebook - senest med disse ord:

"Jeg købte den første af disse natkjoler, da jeg vejede næsten 20kg mere - og den gang følte jeg mig også super lækker i den, selvom jeg havde problemer med selvværdet." (20. september 2019)

Og den følelse gælder stadig - 4 natkjoler senere. For ja, det er så vild med den, jeg er. At jeg har anskaffet mig den i både rosa, bordeaux, sort og hvid. At jeg var nødt til at købe mig selv en ny, da jeg tabte mig, fordi jeg ikke kunne leve uden.

Jeg husker stadig tydeligt, da jeg prøvede den for første gang. For alle de år siden. 20 kg tungere. Med deller, der foldede på maven og et selvværd, der var helt i bund. For at være ærlig, så skete det ikke tit, at jeg følte mig smuk. Men da jeg kiggede mig i spejlet, med natkjolen på, følte jeg mig ægte smuk for første gang i lang tid. Natkjolen faldt så smukt og flatterende over kroppen. Jeg var solgt og har været det siden.

Sponsoreret opslag eller ej, så har denne natkjole fra Hunkemöller mine varmeste anbefalinger. Prøv bare selv. <3

Se flere fotryllende natkjoler lige her.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Opskrift på lækre rabarber mojitoes

Vejret emmer ikke ligefrem af sol og sommer, men det bør ikke afholde dig fra at give dig i kast med de her lækre rabarber mojitoes.

Er du lige så pjattet med rabarber OG mojitoes, som jeg er?? Så vil du elske denne lækre mikstur!

Scroll videre for opskrift.

Rabarber mojito

Det skal du bruge til 2 glas:

 • 1,5 dl rabarbersaft
 • 0,75 dl lys rom
 • 1/2 lime
 • 10 friske mynteblade
 • Isterninger
 • Danskvand til at toppe med


Fremgangsmetode:

1) Skær lime i både og fordel i glassene.

2) Hæld godt med isterninger i glassene og top med rom og danskvand.

3) Tilsæt rabarbersaft.

4) Fordel myntebladene i drinksene.

5) Rør rundt og servér med det samme.

Velbekomme!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer