Ladies Mud Race - Mit første ekstremløb

Ladies mud race

I forrige weekend deltog jeg i Ladies Mud Race i Odense sammen med en god kollega.

Jeg var virkelig spændt og også en smule nervøs for hele oplevelsen. Lad os bare sige, at jeg er typen, der ikke er så glad for at blive beskidt. Inden løbet overvejede jeg mange gange, hvordan i al dælan jeg havde fået rodet mig ud i det. Ha!

Mit første ekstremløb - hvordan var det så?

Vi havde det helt perfekte vejr på løbsdagen: hverken for varmt, for koldt, for blæsende eller noget andet. Det var virkelig de optimale forhold.

Ruten var 9,2km lang og indeholdt en masse forskellige forhindringer. Specielt mudder, som navnet også kunne antyde, havde en særlig rolle. Vi skulle også i Odense Å nogle gang - den ene gang valgte vi dog selv at svømme over, frem for at vente i kø på at kunne balancere over.

Kø... Noget, som løbet - DESVÆRRE - også bar meget præg af! Ved den ene forhindring stod vi nok i kø et lille kvarters tid! Dét sted, hvor vi valgte at svømme over, havde vi stået i kø i 5 minutter, uden at vi kom nærmere. Det var det generelle billede, hvilket var super ærgerligt!

Selvom jeg var meget skeptisk inden løbet, så synes jeg faktisk, det var smadder sjovt! Jeg skal helt sikkert med næste år og så må jeg jo bare deltage i nogle af de første heats, så jeg undgår alle fodgængerne, som skabte kø senere på dagen. :-)

Ladies mud race & xtreme mandehørm

(Jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvorfor de kalder det "Xtreme" og ikke "Ekstrem"..)

På samme dag, som Ladies Mud Race blev afholdt, løb Xtreme Mandehørm også af stablen på samme location. Damernes løb gik i gang om formiddagen og om eftermiddagen var det så mændenes tur.

Kenneth og to af vores gode kammerater skulle løbe om eftermiddagen, så de stod og heppede på mig, da jeg kom over mållinjen og jeg stod omvendt og heppede på dem, da det blev deres tur. Det var vildt hyggeligt, at det var slået sammen. Jeg kunne lige nå et bad, inden de kom i mål og så kunne vi sammen nyde en øl og en ribbenstegssandwich bagefter. Perfekt afslutning på dagen!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Det fineste nattøj med blonder x Hunkemöller

Reklame for Hunkemöller

selvforkælelse til efteråret

Jeg får altid lyst til ekstra selvforkælelse og lækkert lir, når vi går ind i de mørke måneder. Er jeg den eneste?

Det er også sæsonen, hvor lækkert lingeri rigtigt hitter - det husker jeg tydeligt fra min egen tid i butik. Et sikkert hit må uden tvivl være blonder. Man går aldrig galt i byen med blonder, når vi snakker lingeri. <3

Inden for lingeri, specielt i nattøjs kategorien, har jeg altid holdt meget af Hunkemöllers lækre udvalg. Personligt synes jeg, at de laver smukke items, som er underskønne at have på!

Satin kimono med blonder, find den her

Jeg har faktisk altid ønsket mig en rigtig fin kimono - problemet er bare, at jeg er über kræsen!

Da jeg så denne fine kimono med den åbne ryg, i satin og med blonde ærmer (3 af mine yndlings detaljer!) var jeg dog solgt med det samme. Den er så fin og lækker. Kimonoen har den perfekte balance mellem det romantiske og det sexede, hvis jeg selv skal sige det. Am I right?

Verdens bedste natkjole

.. Og det mener jeg! Jeg taler af erfaring.

Det er den fjerde Hunkemöller natkjole, som jeg har fået i tidens løb (rosa, sort, hvid og nu bordeaux), så jeg ved, hvad jeg snakker om! Den er så let og lækker, ultra behagelig og så falder den så smukt over kroppen.

Jeg købte den første af disse natkjoler, da jeg vejede næsten 20kg mere - og den gang følte jeg mig også super lækker i den, selvom jeg havde problemer med selvværdet.

Gør dig selv en tjeneste og anskaf dig én! Hvis du altså ikke har én i forvejen - og hvis du har, så forkæl dig selv med en ekstra!

Natkjole i modal med blonder, find den her

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Til fødselsdagsfest på Brøns Kro med min lodne strik

Strik, H&M | Læder nederdel, Only | Perleøreringe, Madeoutofthesehands | Sneakers, Nike

Lodne striktrøjer var noget af det hotteste sidste år. Desværre nåede jeg aldrig selv at anskaffe mig en lækker én af slagsen, men det har jeg fået gjort i år!

Meget tyder på, at de bliver populære igen i år. Butikker og webshops bugner nemlig med den flotte sag. <3

Fødselsdagsmiddag på brøns kro

I weekenden var vi et smut i Sønderjylland for at besøge min familie. Min momse fylder 78 år på torsdag og i den anledning havde hun inviteret os med ud at spise.

Vi fik en lækker omgang - Sønderjysk - mad på Brøns Kro godt akkompagneret af solskin hele dagen.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer