Status på den første måned på min nye arbejdsplads

Det er nu lidt over en måned siden, jeg startede hos ECOstyle som deres nye handels -og logistikelev. En måned i en helt ny branche blandt helt nye mennesker. Det har været utrolig spændende, lærerigt og også en smule hårdt med alle de nye informationer, indtryk og oplevelser på én gang. Jeg er blevet kastet hovedkuls ud i tingene, sådan som jeg faktisk godt kan lide dem, men det er et kompleks arbejde med mange ting, som jeg skal huske og være opmærksom på hele tiden. Jeg kan virkelig godt lide mit nye job, men jeg har virkelig måtte holde tungen lige i munden og gør det stadig. Men hey, jeg har faktisk også kun været der 4 uger nu og jeg er jo trods alt elev. Det skal læres det hele og det er jo egentligt okay. Jeg er bare personligt den type, der gerne vil lære det hele med det samme og kan godt blive lidt frustreret, hvis jeg ikke fanger det med det samme. Den ene dag kom jeg hjem til Kenneth og brokkede mig over, at jeg synes, det tog mig lang tid at lære og at det var træls, at jeg ikke lige helt havde grejet det hele endnu. Hvortil Kenneth svarede; "Skat, du har kun været der i to uger nu, tag den med ro. Du skal nok lære det". Og han har jo ret.
Jeg er virkelig glad for min nye arbejdsplads og synes, den sidste måned er gået super (hvis altså man ser bort fra mine egne frustrationer over ikke at kunne det hele i første forsøg :p). Hvis jeg selv skal sige det, er jeg faldet rigtig godt til på arbejdspladsen og det føles som om, jeg har været der meget længere end blot en måned. Det føles som det helt rigtige.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Fernisering på Odeon

Torsdag aften var lidt udover det sædvanlige!

Jeg var inviteret med til fernisering på Odeon af Kunstruten. En udstilling af unge danske kunstnere. Min veninde havde et par venner, som havde nogle værker udstillet og spurgte, om pigegruppen ikke havde lyst til at komme med.
Til åbningen blev vi budt på champagne. Der var velkomst tale og live musik.

Super classy!
Det var vildt hyggeligt at gå mellem de fine værker og gå på opdagelse i Odeon. Vi fulgte klistermærkerne rundt, som sad på vægge og gulve og afslørede ruten, til det næste kunstværk.
 

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Forårsfornemmelser i min hvide strik

Har I haft en god weekend? Min startede på den bedst tænkelige måde: en god dag på arbejdet med hjemmebagt kransekage og lækker frugt. Høj solskin og 10 grader, som jeg valgte at cykle en omvej hjem i. Cykelturen hjemad gik langs Odense Å Sti, som simpelthen er det fineste stisystem i Odense - specielt i godt vejr. Fredag var ingen undtagelse. Lørdag var vi til fødselsdagsbrunch med min venindes skønne lille datter, som bliver 4 år i dag. Det var så hyggeligt! På gåturen derhen knipse vi disse billeder i det dejlige vejr. Åh, hvor var det lækkert <3

Striktrøje, H&M // Jeans, H&M // Sneakers, Pavement // Hårbånd fået i gave

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer