Personlig billedvæg med kant

Indlægget er sponsoreret og udarbejdet i samarbejde med Simple Living

Ramme i eg fra Moebe, fås her

Jeg har altid været stor fan af personlige billedvægge, men det var ikke før i sommers, at jeg selv virkelig gav mig i kast med det personlige touch. Indtil da havde jeg kørt med én til to farver i hjemmet og ganske få fotografiske illustrationer på væggene. Problemet med det stilrene og minimalistiske var blot, at det ikke passede til min personlighed og min voksende kærlighed for farver og skæve ting. I sommers tog jeg derfor en ret spontan beslutning om at skifte min billedvæg helt ud. Jeg har valgt at køre det lidt mere kunstneriske og farverige look, hvor fotografiske print er bandlyste. Skitser, malerier, tegninger mv., er derimod i fokus og det giver et virkelig sjovt og playfull udtryk. Der er ligesom igen regler længere. Forelsker jeg mig i et skilt fra Amsterdam, så skal det op! Finder jeg en finurlig dækkeserviet i Ikea eller en korktavle i Søstrene Grene, så skal det op! Forelsker jeg mig i sommerens smukke markblomster, så skal de da op! Her kommer Moebes fine, elegante rammer i spil. På billedvæggen hænger der to af de fine rammer i eg i forskellige størrelser. Her har jeg samlet og presset nogle af de fine blomster, jeg fandt i vejkantene i sommers. Det er en utrolig hyggelig måde at tilføje noget personlighed, liv og sjæl til ens billedvæg og ikke mindst nogle gode minder. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Bæredygtige bambus tandbørster

En inderlig anbefaling helt inde fra hjertet skal lyde for webrush's bambus tandbørster! Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men tværtimod en helhjertet påskønnelse fra min side af i forhold til bambus tandbørsten i det hele taget.

Det er faktisk et års tiden siden, at jeg valgte at aflive vores plastic tandbørste herhjemme - for altid. Jeg havde et par gange forinden benyttet mig af nogle forskellige bambus tandbørster, men sidste år blev de indført som en fast del af vores hygiejne kits.

Tandbørsten er en nem og vigtig måde at være mere miljøvenlig i hverdagen. Plastic tandbørster bliver ikke genbrugt og problemet med plastic i så små mængder er som regel, at det ender alle de dårlige steder - i naturen og i havet. Som fingerregel bør man jo skifte tandbørste hver 3-4 mdr, så det kan hurtigt blive til mange tandbørster i en livstid. Bambus tandbørster er også blevet en del af det faste udvalg i mange butikker og de koster ikke meget mere end de alm. plastic tandbørster. Derfor virker det i min optik næsten dumt ikke at skifte den ud.

Selv var jeg ikke klar over, eller opmærksom på, det kæmpe problem, som plastic tandbørsterne forvolder, før jeg læste et indlæg om det. Jeg tror simpelthen ikke, det er noget, man tænker over til hverdag. Valget blev endnu nemmere for mig, da jeg opdagede et abonnement på de fine bambus tandbørster, hvor de helt af sig selv finder vej hjem i postkassen hver 3-4. mdr for blot 29kr stykket. Leveret ganske frit.

Så bliver det da ikke meget nemmere at være bare lidt mere miljøvenlig i hverdagen. :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Min første arbejdsdag på mit nye job

Indlægget er sponsoreret og udarbejdet i samarbejde med drinky.dk

Tirsdag d. 22. januar Til de af jer, der måske ikke har opfanget det her på bloggen eller på instagram, så har jeg altså fået et nyt job. Et rigtigt job. Jeg har skiftet studieretning og kunne i starten af måneden underskrive kontrakt hos ECOstyle, hvor jeg de næste to år har titlen “handels -og logistikelev”. Oprindeligt havde jeg påbegyndt kontorretningen med speciale indenfor administration, men denne stilling poppede virkelig i øjnene på mig og det føltes som et match made in heaven. Efter to samtaler stod det da også klart, at de havde det på samme måde og her er jeg så, en måned efter, og har været igennem min første arbejdsdag på mit nye job. Jeg var elle vildt efter at komme i gang, men jeg var også rimelig nervøs for, om jeg nu kunne leve op til alle forventningerne og om jeg ville kunne gå godt sammen med mine kommende kollegaer. Min dag gik dog som smurt! Virkelig. Der blev taget så godt imod mig og alle var virkelig søde og hjælpsomme. Som en ekstra surprise fik de endda leveret denne smukke buket til mig. Der tog de mig virkelig med bukserne nede! På cykelturen hjem havde jeg det største smil på læben. Efter sådan en vellykket start kalder det på en lille fejring. Gerne én i form af nogle bobler, hvis I spørger mig. Meget gerne i form af en Moët & Chandon champagne. Hvad siger I?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer