2018 - Året, der gik

2018 er så godt som overstået og som sædvanligt har jeg samlet et indlæg over de største højdepunkter for mit år og ting, som har betydet rigtig meget for mig i året, der er gået. <3
Den danske sommer Når jeg tænker tilbage på 2018, er noget af det, der fylder aller mest i minderne, den helt fantastiske sommer, som vi har haft. Jeg har aldrig rigtig været fan af stranden, men dette blev året, hvor jeg virkelig fik smag for det. Det kom sent, men på godt og vel to uger, var vi 4 eller 5 gange afsted på Kerteminde Strand. Åh, hvor jeg glæder mig til næste års strandture!
Alt For Damerne Løbet I år deltog jeg for anden gang til Alt For Damerne Løbet - men denne gang i selskab af mine 3 skønne tøser. Firkløveren var afsted sammen og vores kærester og deres venner stod og heppede på os var startskuddet og til sidst ved målstregen. Det er helt sikkert noget, vi må gøre en tradition ud af!
Officiel del af Fynske Influencers teamet Jeg overskred en grænse for nogle måneder siden, hvor jeg skrev og tilbød min hjælp til blogger fællesskabet; Fynske Influencers. Indtil da havde jeg ikke den store erfaring i at mødes med andre bloggere og influenter, men kastede mig ud i det - med hovedet først. Det har resulteret i en stilling som Social Media Assistent hos Fynske Influencers, noget jeg er meget stolt af. Indtil videre har jeg deltaget i én enkelt af deres events, hvor jeg stod for opdateringen af vores instagram profil. Aftenen var en ren success og jeg ser meget frem til at deltage i det næste event.
Udlært butiksassistent Februar blev måneden, hvor jeg langt om længe kunne ånde lettet op. Det blev slutningen på et meget stressfyldt kapitel og begyndelse på et vigtigt kapitel i mit liv, hvor det gjaldt om at finde mig selv. Jeg var kørt total i sænk i min butiksuddannelse og følte mig helt og aldeles uduelig og alt andet end værdsat i mit arbejde. Aldrig havde jeg set så meget frem til at blive arbejdsløs. Til at få noget tid til mig selv og til at få slappet af og fundet mig selv og min passion igen. Samtidig var det fedt at have gjort det pisse godt til fagprøven og kunne sige farvel til min tidligere arbejdsplads med et 12-tal. See ya suckers.
Weekendophold i Malmø Min veninde fødte i år den sødeste lille dreng, som blev døbt "Malthe". Ham skulle jeg da selvfølgelig lige se, så vi tog et weekendophold i Malmø, hvor vi fik plejet vores forhold, set og oplevet lidt nyt sammen og brugte hele lørdagen med min søde, svenske veninde og hendes skønne lille familie. <3
Krydstogt til Oslo I efteråret tog vi os atter tid til hinanden og bookede et mini cruise med DFDS - en 3-dages tur til Oslo, Norge. Det var simpelthen den hyggeligste tur, hvor vi bare gik og hyggede os og nød hinandens selskab.
Et træningens år Jeg har aldrig været den, der har trænet mest. Men det har virkelig ændret sig i år, hvor jeg oplevede at blive bidt af det. Selvom jeg i perioder næsten ikke har trænet (fx den seneste måned :o), så har jeg alligevel været afsted til træning 130 gange i år, hvilket svarer til et gennemsnit på 2,5 træninger pr. uge. Ved siden af det har jeg faktisk også været ude at løbe i det fri nogle gange, så det er slet ikke så skidt en statistik, hvis I spørger mig :-)
Kærestetur til København I den første weekend i december havde vi booket et weekendophold i København til forkælelse, hygge og en masse juleri. Vi var i Tivoli, så julelys rundt i hele København, fik købt julegaver, fik prøvet Cakenhagen, var i biografen og så ballet og fik drukket en masse varm kakao. Så skøn en tur altså!
Comedy overload Lattermusklerne blev virkelig også trænet i 2018. Vi har været afsted til så mange open mics og havde billetter til både Ruben Søltoft og Christian Fuhlendorff. På mange måder kan man vel konkludere, at vi har grinet os vej igennem året.
Sol og sommer i lange baner Endnu flere skønne sommer minder! Vi har været utrolig meget ude at nyde solen i år. Både sammen med familien og i den grad med vores venner. Vi cyklede bl.a. den 21km lange tur til Kerteminde - og retur. Vi mødtes ofte med vores venner inde i én af byens mange parker til en omgang kongespil og kolde øl. Det var tider.
Én uge som butikschef Selvom jeg ikke var så glad for mit uddannelsesforløb ude i butikken, så var jeg så taknemmelig for og glædede mig altid til at komme afsted på skoleopholdene. Det var den fedeste tid med de dejligste mennesker og bedste lærer. På det sidste skoleophold, inden jeg blev udlært, skulle vi bygge vores egen butik. Jeg argumenterede for at blive butikschef og jeg blev det. Undervejs i ugen fik jeg vist mit værd og tjente mit holds respekt. Vi havde den fedeste uge og det bedste samarbejde. Jeg ville ikke have undværet én eneste teammate. Taknemmelighed er et meget lille ord i denne sammenhæng, da jeg er meget beæret over denne oplevelse og mulighed.
Tinderbox De her 3 dage har uden tvivl været sommerens højdepunkt! Tinderbox 2019 - vi ser frem til dig!!
Harry Potter Festival + koncert Jeg er seriøst en sucker for kulturelle begivenheder og som den HP geek jeg også kan være, så synes jeg altid, det er super hyggeligt, at deltage i den årlige Harry Potter Festival i Odense. De sidste to år har vi på hyggeligste vis rundet festivallen af med Harry Potter koncert i Symfoni Orkesteret. Det er simpelthen blevet sådan en hyggelig tradition.
Jul i Tromsø .. Og senest har vi fejret juleaften hos min svigerfamilie i nord Norge, hvilket har været en oplevelse for sig. Vi bor hos dem i deres hyggelige lille hytte helt nede ved vandet med udsigt ud over fjorden og fjeldene. Det har været en helt igennem magisk oplevelse. <3 Hvilke oplevelser har gjort speciel stort indtryk på jeres liv dette år?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

En snak om nytårsforsæt

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med campz.dk

Personligt at jeg ikke den store fan af nytårsforsæt i den traditionelle forstand. Man slynger en masse vage løfter ud og det lyder godt, men ofte forbliver det ved snakken. Da jeg var yngre havde jeg en hang til at sætte disse store og nærmest uopnåelig nytårsforsæt op og jeg endte altid med at blive skuffet. I mit voksenliv er det noget, jeg virkelig har lært at tage til eftertanke og jeg er blevet meget bedre til at komme i mål med mine ønsker. Sidste år satte jeg mig selv to "mål":

1. Jeg ville leve et sundere liv og

2. Jeg ville være glad og leve i nuet.

Selvom jeg hverken har tabt mig betydeligt, opnået en atlets fysik eller blevet bedre til at sige nej til usunde sager, er jeg alligevel nået i mål. Jeg har nemlig spillet på de faktorer, som jeg fandt overkommelige. Okay, jeg er måske ikke så god til at lade slikket være, men jeg har intet imod at træne meget og hårdt. Det gælder om balance. Glæden oplevede jeg, da jeg lærte at give slip og give mig hen til de ting, jeg holder af. Jeg fandt ud af, hvad der virkelig betyder noget for mig - oplevelser og minder og min omgangskreds. Det har været utrolig nemt, da jeg først gjorde op for mig selv, hvad der betød noget og derefter kunne prioritere hårdt. Desuden var glæden med til at booste træningen og træningen med til at booste glæden. Jeg har skabt en god cirkel, hvilket har været fantastisk for min livsglæde. Med træningen oplevede jeg også at blive mere selvsikker og hvile mere i mig selv. Det er to forsæt, jeg helt sikkert vil bringe med videre ind i 2019! Vil du også leve et sundere 2019? Så kan du finde træningsbukser i rigtig god kvalitet og kickstarte din træning. Cheers to a happy and healthy New Year <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

En magisk tur med Fjellheisen, Tromsø

2. juledag bød på en helt særlig oplevelse for mit vedkommende.. Det var under den sene morgenmad, at min søde svigermor kom med tanken om, at vi kunne tage et smut op med Fjellheisen og se Tromsø fra oven. Det tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til! Det viste sig hurtigt at være en meget fortryllende oplevelse. Sjældent har jeg set noget så smukt, som det syn, der mødte mig på toppen. Et sneklædt Tromsø i tåget tusmørke. Et virkelig magisk syn!
Det skal siges, at Tromsø ligger nærmest så nord oppe i Norge, som man kan komme. Det passer ikke helt, but you get the point. Når man er placeret så langt mod Nord, er der ikke det samme skel mellem dag og nat, som vi har hjemme i Danmark. I de dage jeg har været her, har jeg ikke set solen på noget tidspunkt. Den titter heller ikke frem igen før d. 21. januar på disse kanter. I stedet er der et par ganske få “lyse” timer. På de tre blå billeder foroven er klokken kun 13. En time til halvanden efter tog vi de to nedenstående billeder. Det er en meget surrealistisk oplevelse, men også ganske fascinerende!
Kl. 14:46 er billedet ovenover taget. Tromsø er fuldstændigt mørklagt med undtagelse af de fine lys fra byens huse. Jeg er så glad for oplevelsen og er så taknemmelig over at have set overgangen fra det “lyse” Tromsø, til tusmørket for så endeligt at se byen indhyldet i mørket.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer