Et gensyn med november 2017

Jeg besøgte Amsterdam Mit absolutte højdepunkt sidste år i november, må uden tvivl være min tur til Amsterdam. Det var utrolig spontant. Jeg var kun næsten kommet hjem fra Alanya i slutningen af september, da jeg i oktober købte flybilletten og bookede et hotel i Amsterdam, blot én måned efter. Min rejselyst var på sit ultimative højdepunkt på dette tidspunkt.
Et visit på Heinekens originale bryggeri Denne oplevelse forbløffede mig virkelig positivt! Jeg havde snakket med en kollega omkring min tur til Amsterdam og han anbefalede mig at tage et smut forbi Heineken museet. Jeg havde ikke de store forventninger til oplevelse og blev mildest talt overrasket. Der var noget for alle sanser og det var virkelig en sjov oplevelse - som selvfølgelig endte med et par Heineken. :o)
Starten på min fagprøve Jeg havde virkelig svært ved at komme i gang. Problemet var, at jeg ikke følte mig særlig godt tilpas på min arbejdsplads i Bilka og jeg havde min chef på nakken - konstant. Uanset hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke gøre det godt nok i hendes øjne. Min motivation dalede DRASTISK og jeg blev den medarbejder, som hun alligevel så mig som. Jeg var der bare og skulle bare holde den sidste tid ud. Jeg var færdig med at knokle røven ud af bukserne for ingen ting. Til sidst skulle jeg jo i gang. Min tid i Bilka var ved at rinde ud, så jeg fandt i sidste øjeblik på en nødløsning - hvilket egentligt mest af alt var min chefs idé. Hun havde en ret specifik idé om, hvordan min fagprøve skulle se ud. Heldigvis fik jeg sagt fra på visse punkter og selvom jeg ikke kom ret godt ud af det med hende, gav hun mig stort set frie tøjler mht. oplægget. Så opsætningen af min fagprøve havde jeg det heldigvis smadder sjovt med.
I died and woke up in food heaven .. Eller det skulle man næsten tro. På min tur til Amsterdam var det den ene madoplevelse efter den anden! Jeg havde gjort min research ordentligt og Amsterdam havde mange skønne perler gemt i ærmet til mig. Mest begejstret var jeg over The Avocado Show, Vinnie's Amsterdam og Mook Pancakes. O M G!
Juletræet blev tændt i Flakhaven .. Og selvfølgelig skulle det store juletræ tændes inde i Flakhaven. Jeg var afsted med min veninde, Sara, og mødtes med den søde familie Massaro. Virkelig en hyggelig aften <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3</p

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Det dejligste nattøj til jul fra Hunkemöller

Jeg har simpelthen modtaget den LÆKRESTE pakke fra Hunkemöller.dk, som jeg var så heldig at kunne gå på weekend med i fredags. I pakken var der det lækreste nattøj og de blødeste strømper, som jeg allerede er vildt begejstret over. Blandt andet var der dette lækre lysegrå sæt med det fineste juleprint, som jeg allerede nu forestiller mig, at jeg kommer til at bruge mange sene december nætter i. Det er det perfekte afslapningssæt til en hyggeaften hjemme på sofaen med en varm kop te.
Er jeg den eneste, der har en svaghed for hyggelige julestrømper??? Min samling må efterhånden være stor og helt ærlig, man kan altså ikke få for mange! Specielt ikke, når de er så søde som disse! Find snemanden her og rensdyret her. <3
Det her sæt er faktisk det, jeg er blevet mest glad for efter at have haft det på i virkeligheden. Pyjamas sættet er så blødt og lækkert - det føles som en drøm! Farven er også bare gude smuk. Mangler du det perfekte sæt her til jul, eller blot et lækker ønske til ønskelisten, så kan du finde den lige her. Jeg havde faktisk kun lige taget det på, da Kenneth spurgte, om jeg skulle ud. Ved første øjekast synes han nemlig, det lignede "fint tøj", som om jeg skulle noget. Han er nu ret sød!
Har I prøvet at eje noget af Hunkemöllers fantastiske nattøj? Denne fine natkjole er en genganger for mit vedkommende. For en del år siden forelskede jeg mig i dens lyserøde søster og sidste år blev den skiftet ud med en sort version. De er så fantastisk lækre at sove i og de falder så smukt over kroppen. Foruden alt dette lækre nattøj modtog jeg også disse skønne leggings. Se hele deres kollektion her.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Til julemarked på Egeskov Slot

Lørdag blev vi hentet af Lotte og Michael, som tog os med et smut til Egeskov Slot. Vi havde aftalt, at vi skulle på julemarkedet - noget jeg virkelig havde set frem til. Sidste år var jeg afsted for første gang og det var virkelig hyggeligt, noget jeg lovede mig selv at gøre hvert år fremover. Efter at have gået lidt rundt i nogle af Egeskovs haver, ville drengene have sig noget at spise. Lotte og jeg havde aftalt, at vi skulle have et kandiseret æble, hvilket jeg aldrig havde prøvet før. Et must, sagde hun. Jeg var meget spændt på at prøve det og blev overrasket over, hvor svært det var, at bide igennem til at starte med - derfra mit grin på det første billede :-)
Vi begav os ind i labyrinten ved slottet, legede rundt og gik på eventyr i Egeskovs haver. Det meste af det var ganske nyt for mig, eftersom vi ikke begav os meget rundt til julemarkedet sidste år. Ind i mellem eventyr, gløgg og kandiserede æbler var der også tid til den hyggeligste tur i hestevogn, hvor vi fik set søde dådyr i skoven. Åh, så fredeligt.
Der er selvfølgelig ingen jul uden et kys under misteltenen - denne fandt vi i de fine omgivelser ved Egeskov Slot. <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer