Mine bedste oktober øjeblikke

Harry Potter koncert i Odense Symfoni Orkester Ét af de absolut største højdepunkter fra oktober må uden tvivl være, da Kenneth og jeg var til Harry Potter koncert i forbindelse med Magiske Dage Odense. Det var en helt igennem magisk oplevelse!
Spontan morgenmad med en god veninde Camilla kom forbi Odense en formiddag og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at komme et smut ind til byen og gå lidt. Det endte i en omgang lækker morgenmad på Den Lille Smalle, som uden tvivl er mit yndlings morgenmadssted i Odense.
Kærlighed på en varm oktober dag 20 grader gør ét eller andet ved én og denne dag var simpelthen så dejlig. Løvfaldssommeren var nu meget rar <3
Efteråret kom til Odense Det var også i oktober, at Odense for alvor skiftede kulør. Jeg elsker efteråret så højt, så det var noget, jeg virkelig havde glædet mig til!
Frokost date med Pernille pigen På en lækker solskinsdag mødtes jeg med min tidligere kollega, Pernille. Hun havde tidligt fri, så jeg hentede hende ved Bilka og sammen gik vi over til Café Victoria, hvor vi fik en lækker omgang frokost. Jeg smovsede mig igennem det meste af den lækre pasta pesto, som I ser på billedet ovenover.
Græskar (u)hygge I sidste uge havde vi Michael og Lotte på besøg, hvor vi fik skåret en masse fine græskarlygter og efterfølgende lavede en lækker græskarsuppe af resterne. Så hyggeligt! :-)
Magiske Dage Odense & quidditch

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Hvordan fejrer I Halloween i morgen?

Halloween bliver så småt større og større her hjemme i DK. Har I taget højtiden til jer? Eller kræver det stadig lidt overtalelse? Jeg har efterhånden prøvet at være med til diverse Halloween fester og synes faktisk, det er smadder sjovt - hvis altså folk så gør lidt ud af deres udklædning - ellers falder hele konceptet ligesom til jorden. På fredag skal jeg til Halloween fest hos søde Mia, hvor jeg følges med Lotte. Vi mødes inden, spiser sammen og gør os klar sammen. Jeg glæder mig hammer meget til at skulle i mit kostume - specielt fordi det er lidt af en overraskelse.
Onsdag d. 31. oktober - Halloween Jeg går meget op i at fejre og holde mærkedage og har derfor også arrangeret et lille uformelt arrangement i morgen aften. Vi bliver en 5-7 stykker, bestiller pizza og sætter nogle gysere på. Det er den oplagte mulighed for at få inviteret nogle gode venner på besøg :-) Har I nogle planer for Halloween?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Hverdags glimt fra den seneste tid

1. Vi var for noget tid siden afsted til rundvisning og middag hos Skaarupøre Vingaard, hvor vi forinden var på tur i lokalområdet. Her stødte vi på en lille bod ved vandet, hvor man kunne købe de fineste (og kæmpe!) fynske pærer. Vi skulle selvfølgelig have en pose med hjem!

2. Da vi var meget spændte og netop havde boardet Oslobåden. <3

3. Søde Kenneth da vi var på vej til Harry Potter koncerten i Odense Symfoni Orkester i lørdags - det var simpelthen så hyggeligt og selvom han ikke er meget for at blive fotograferet, så fik jeg alligevel fanget dette søde billede af ham.

4. Fra vores Harry Potter aften forrige weekend, hvor søde Lotte og Lone kom forbi. I løbet af weekenden fik vi holdt to HP aftener og fik streget de første fire film af listen. Det var så hyggeligt!

5. Et lille indblik i min træning forrige uge. Puha, jeg havde det stramt denne dag. Jeg træner ikke så ofte mave/ryg/bryst, så da jeg for anden dag i streg tog i træningscenteret med Kenneth for at træne mave/ryg, havde de ømme muskler det ikke så rart med det.

6. Denne dag var jeg så oven på! Efter en skøn uge med en masse god træning, skønne arrangementer med mine venner mv., havde jeg det bare så godt. Det blev foreviget i dette billede, som røg på instagram. Følg mig gerne på @nikkilunds.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer