August var fuld af kulturfestivaller, lækker mad og en træls klumpfod

Årets sidste strandtur Den sidste tur på stranden i år faldt fredag d. 3. august. Kenneth var i Alanya med en kammerat og så smuttede jeg på stranden, for at nyde det gode vejr, med en flok venner. Vi var i alt 5 styks afsted. Med køletasken fuld af drikkevarer, et par madpakker og badetøjet pakket tog vi afsted og hold nu op, hvor havde vi det sjovt! :-)
Et hestebremsebid resulterede i en klumpfod - Og så var jeg sygeliggende i en hel uge. Øv, for en start på august. Under ovenstående strandtur blev jeg bidt af en hestebremse. En dag efter var min fod så opspændt, hævet, betændt og ekstremt smertefuld, at jeg slet ikke kunne gå på den. Det gjorde så ondt. Jeg har sjældent prøvet noget så smertefuldt. Det føltes som om, at min fod kunne briste, hvornår det skulle være. Én uge på penicillin og strenge ordrer om ikke at bevæge den mere end højst nødvendigt (til at tage noget at spise og toiletbesøg, ikke andet), gik det heldigvis i sig selv igen.
Tordenvejr Det her er noget, jeg virkelig havde set frem til. Her var så varmt, så varmt. Det var nærmest ulideligt. Men en skøn dag i august kom der et stort uvejr. Det regnede i stride strømme, lynende glimtede løs i et par timer og tordenen bragede løs. Det var skønt!
Workshop på Arkaden Senest har jeg været afsted med min gode veninde til en workshop på Arkaden i anledningen af HC Andersen Festivallen. Vi skulle lave de fineste marcipanæg, dyppe dem i lækker chokolade og rulle dem i det fineste glimmer støv.
Kolding Street Food I starten af august skulle Kolding gøre sig et forsøg på Street Food - et koncept der ikke rigtigt er kommet igennem endnu i Sønderjylland. Min veninde og jeg skulle da selvfølgelig med og støtte op om sagen. Det var super hyggeligt og lækkert mad, men der er lang vej igen fra tarteletter og pølse m. brød til rigtig streetfood.
Lysshow på Flakhaven I anledningen af HC Andersen Festivallen i Odense i sidste uge, fik jeg hevet Lotte og hendes kæreste, Michael, med ind til lysshow på Flakhaven i Odense centrum. Det var rigtig hyggeligt at være afsted med dem og dele en øl. Showet var faktisk meget interessant og omhandlede en moderne version af "prinsessen og prinsen på den hvide hest". Prinsessen var skiftet ud med en punk tøs, prinsen på den hvide hest var en rocksanger på en motorcykel. Det var en ret sjov twist på et ellers velkendt eventyr.
Blomsterfestival i Odense Forrige weekend var Odense dekoreret i de fineste blomster og planter fra top til tå i anledningen af den årlige blomsterfestival. Jeg elsker at gå rundt i Odense og se de mange fine udstillinger ved denne tid. Specielt Vintapperstræde skilte sig ud i år, synes jeg (billederne ovenstående).

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Fokusér på det gode i hverdagen med The 5 Minute Journal

For et halvt års tid siden så jeg for første gang denne journal på instagram. Den fangede min interesse med det samme og den kom derfor på min ønskeliste til fødselsdag. I har måske hørt om den? The 5 Minute Journal? Journalen er baseret på psykologisk videnskab, kan man vidst godt kalde det. Man har været inde at undersøge, hvad der har en positiv virkning på sit mindset og det har man så komprimeret ned til denne faktisk helt simple journal. Man skriver et par linjer i den morgen og aften, hvor man har fokus på, hvad man er taknemmelig over i hverdagen. Helt små banale ting. Når dagen så er omme og du skal til at i seng, så skriver man et par linjer i den igen. 3 ting, som har været virkelig godt ved dagen og hvad man kunne have gjort, for at gøre dagen bedre. Ret simpelt. Ret nemt. Hurtigt. Men det er hyggeligt og det sætter virkelig nogle tanker i gang. Jeg har brugt den siden d. 1. juni og jeg er virkelig, VIRKELIG, begyndt at sætte pris på de små ting i hverdagen i stedet for at hamre mig selv i hovedet over mangel på spændende aktiviteter og gøremål. Har I hørt om den? :-)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Vilde brombær i stakkevis

Efteråret er rigtigt på vej, hvilket ses på vejret og mærkes på de køligere temperaturer. Jeg synes faktisk, det er rart. Sommeren har været skøn, det har den virkelig, men jeg må nok indrømme, jeg var lidt træt af den udmattende hede til sidst. Det var ikke så sjovt at sidde indendøre i skyggen, med vinduerne åbne i begge ender for at skabe gennemtræt og så alligevel sidde og svede i sofaen. Jeg prøvede nærmest på at skjule mig fra solen til sidst! Min yndlingssæson på året må uden tvivl være efteråret. Jeg elsker det køligere vejr, de flotte frakker, tykke strømper og rare striktrøjer. Det er en skøn følelse at sidde og hygge sig indenfor i varmen med en kop kaffe, imens mørket falder på udenfor og vinden rusker i træerne. Det må være definitionen på hygge, hvis I spørger mig.

En anden måde at se, efteråret er på vej, er de mange brombærkrat, som står langs cykelstierne og er fulde af de mange søde, vilde brombær.

Normalt er jeg faktisk ikke så vild med brombær - jeg kan ikke lide dem, man køber i butikkerne. De har en sjov smag og jeg er ikke fan af konsistensen. Men de vilde brombær, uh ha. De kan få mundvandet til at løbe. Jeg har derfor spist mange vilde brombær på mine seneste gåture og cykelture hjem fra byen. I sidste uge tog jeg endda ned forbi åen (som er spækket med brombær!) og fyldte en frostpose med bær og bagte den lækreste brombærtærte af dem. Der er altså bare lidt ekstra hyggeligt at spise en lun tærte, hvor man selv har plukket bærene. :-)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer