Farvel marts - Du var hyggelig!

Den tredje måned af året er gået. Tjuhej, hvor går det stærkt! For mit vedkommende har det måske været en rimelig flad måned, hvilket nok mest af alt skyldes, at jeg går arbejdsløs. Som følge deraf har jeg følt mig sådan rimelig rastløs. Højdepunkterne i måneden har mest af alt lagt i de små hyggelige øjeblikke sammen med familien, vennerne, min skønne kæreste Kenneth (lige et hjerte til ham <3) og alt det midt i mellem.

Marts har virkelig været en måned, hvor jeg kunne få lov til at gå og sondere over tingene, tage det hele ind og komme ned i gear.

Det kan ikke understreges nok, hvor meget jeg har haft brug for denne tid til få en føling på mig selv igen. Det sidste halve år i min elevtid har nærmest været ubærlig - stresset og den dårlige stemning på arbejdet har virkelig tynget på mig. Jeg er meget positiv af natur, stædig og virkelig en fighter, så jeg har stået imod og holdt ud, men jeg kan godt mærke, at jeg ikke skulle have haft et halvt år mere, så var jeg nok bukket under for stresset. Så at være arbejdsløs er nok noget af det bedste, der er sket for mig i år og jeg udnytter det virkelig til fulde, så jeg kan være maks klar til at arbejde igen, når jeg finder et arbejde. :-)
PROJEKT "STUE" SAT I VÆRK
Åh ha. Det længe omtalte stue projekt. Nu har jeg snakket om det siden efteråret sidste år - jeg blev aldrig rigtigt tilfreds med det lyserøde look, men jeg vidste bare ikke helt præcist, HVAD jeg ellers var ude efter. Noget med noget kant, lidt mørkere og lidt mere maskulint. I den første uge af marts gik jeg så igang. Én væg ad gangen - indtil jeg løb tør for hvid maling.

Note til mig selv: var det ikke noget med, at jeg skulle have købt mig noget ekstra maling og få taget mig sammen til at få givet det sidste et ekstra lag? Hæhæ.
AFSLUTTET ELEVTID
Ja, jeg ved godt at jeg faktisk officielt var færdig med min elevplads, -tid -og uddannelse d. 22. februar - altså måneden forinden. Men det gik måske først rigtigt op for mig her i marts. Pludselig slog tanken mig: "Gud, jeg er sgu da færdig.. Sådan rigtig færdig". Det var ikke bare ferie, jeg holdt, nej, jeg havde sgu afsluttet min elevtid og kan nu kalde migselv faglært butiksassisten.

Noget af det, der blandt andet får mig til at tænke tilbage på tiden og det hårde slid, er den svendegave, som jeg fik ved Dansk Supermarked, nemlig mit fine Daniel Wellington ur. I starten brugte jeg den ikke rigtigt, men den sidste uges tid er jeg rigtigt begyndt at gå med den og den minder mig om, at så længe man kæmper hårdt for noget, så skal man nok opnå det.
TANKEN OM AT VÆRE ARBEJDSLØS
A
propos ovenstående - så udgav jeg også et super personligt og ikke mindst intimt indlæg omkring jobsituation. Jeg overvejede en del gange, om jeg skulle udgive det. Det gjorde jeg. Fik du ikke læst indlægget, så kan du gøre det lige her.
ÅBNING AF JAGGER FF I ODENSE
I sidste uge var jeg inviteret med til pre-opening af Jagger Fast Food's første restaurant uden for København. Jeg var utrolig spændt og med Kenneth i armen tog vi derind og fik noget super lækkert mad i hyggelige omgivelser. Specielt deres milkshakes var svært gode!
DE SMÅ ØJEBLIKKE
Okay min måned har ikke været spækket af de helt store begivenheder, men med al tumulten skrællet af har jeg virkelig kunnet få lov til at opleve og nyde de små øjeblikke mere end hidtil. Ikke at jeg ikke nød dem før, det gjorde jeg så sandelig, men jeg tænkte ikke så meget over det, fordi jeg havde så travlt.


Det kan være alt fra en rigtig god kop kaffe, til en overraskende bog, til at putte med Kenneth på sofaen eller den gode følelse efter en fed work out.

Det er noget, man måske til hverdag kan have svært ved at værdsætte, fordi man skynder sig sådan rundt. Eftersom jeg ikke har så travlt for tiden, så får jeg rigtigt lov til at nyde og værdsætte disse øjeblikke, store som små.
FORÅR I LUFTEN
Ja, okay.. Det ligner måske ikke rigtigt forår udenfor, men altså det er her altså - lige her og der og når det viser sig, er det helt fantastisk. Jeg faldt bl.a. over disse vintergækker forleden, da jeg var ude at gå en tur. Da jeg var i Sønderjylland hørte jeg for alvor fuglene kvidre. Det var en herlig lyd, for selvom det ser lidt trist ud lige nu, så betyder det, at foråret er lige rundt om hjørnet.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Forårets fineste trend: blomsterprint og farver

Gul kjole // Sort kjole

Uanset hvor man vender og drejer sig henne efterhånden, så ser man fine blomsterprint og virkelig mange smukke farver. Det er lige til at blive i godt humør af! Det er uden tvivl to af SS kollektionernes største trends. Gør trenden ekstra fin ved at vælge tøj i lette materialer. Hvis du køber dig et par kjoler inden for trenden, kan de med fordel bruges både til hverdag og fest! Specielt de langærmede kjoler vinder godt frem i år. Jeg klapper helt i hænderne over det, da jeg elsker langærmede fine kjoler. Sidste år ledte jeg med lys og lygte og kunne ikke rigtigt finde nogle (i hvert fald ikke til elev egnede priser). Jeg var et smut forbi Nelly den anden dag - bare for at kigge, du ved (host host). Lad os bare kalde det planlagt spontankøb. Jeg faldt over de ovenstående kjoler ooooooog endte med at bestille dem hjem. Jeg glæder mig sådan til at modtage dem og prøve dem på og krydser fingre for, at de sidder, som de skal. :-) Hvad synes I om trenden?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Træning fra morgenstunden + lidt om intensiveret træning

Jeg starter lige Skærtorsdagens blogindlæg med et lille surt opstød: HVORFOR KAN VI IKKE BARE FÅ NOGET ORDENTLIGT FORÅR?! Jeg er så træt af snevejr efterhånden. :-(
Nu til det, hvad indlægget egentligt handler om: min træning. Her til april er det et år siden jeg påbegyndte min træning og det har varieret nok så meget det sidste år. Jeg har i gennemsnit trænet 5 gange om måneden (5,083 for at være helt præcis), hvilket jo egentligt set i bakspejlet er ok. Jo, jeg ville da selvfølgelig gerne have haft nogle flere træninger i bagagen, men det første år har for mig drejet sig utrolig meget om at føle mig tilpas med træningen og vænne mig til den. Jeg har fx stadig til gode at træne helt selv (jeg tager selv til holdtræning, men har endnu ikke prøvet at tage selv derover for at lave selvstændig træning). Det er først for nyligt, at jeg er blevet tryg ved at tage til holdtræning alene. Ellers deltog jeg i starten kun til det zumba hold, hvor jeg havde en veninde på i forvejen. Nu føler jeg mig så meget til ro på det hold, at det deltager jeg i, uanset om hun kommer eller ej og det har hjulpet mig til at melde mig til et andet zumba hold også, som jeg har deltaget på de sidste par måneder.
Jeg har været alt for afhængig af, om jeg havde nogen at følges med til træning, hvilket har været et stort problem, da vi sjældent kunne få det til at passe sammen. Eftersom jeg rigtig gerne vil træne noget mere (og fast!) på ugentligt basis har jeg derfor prøvet at tvinge mig selv til at udvide min komfortzone. Første trin var at deltage til zumba uden min veninde. Andet trin var at melde mig til et andet zumbahold, hvor jeg ikke kendte nogen. I fredags gik jeg så linen ud og tog det tredje trin - jeg tilmeldte mig et "Stram Op" hold, hvor jeg hverken kendte til sværhedsgraden, intensiteten, træneren eller nogen af de andre på holdet. Det var lidt nervepirrende. Men hey, der skete jo ikke noget? Udover at jeg knap nok kunne gå de næste 3 dage fordi mine muskler var så smadrede efter træningen, hæhæ. Jeg var derfor afsted til et Puls/Styrke hold i dag, med samme træner, men endnu et hold jeg ingen kendskab har til. Det var hårdt, men godt. I morgen skal jeg til endnu et hold og jeg glæder mig. Det er rart at holde sig i gang, imens man går og søger job og så er træningen jo ikke et skidt sted at lægge fokusset. Mit mål: jeg har sat mig et mål om at træne minimum 5 dage i ugen frem til sommer, hvilket jeg har gjort af flere årsager. 1. For at holde mig i gang. 2. For at tabe mig (har et mål om at smide 6kg inden sommer). 3. Og som følge af det, bliver klar til sommer.

Jeg skal nok holde jer opdateret løbende omkring fremskridt og evt. tilbagegang, problemer og tanker omkring det hele. Hvis I er interesseret i at følge det lidt mere nøje, kan I tilføje mig på snapchat @nikkilunds. :-) God påske!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer