Årets første måned var en god start på 2018

Det er blevet den sidste dag i januar måned og det er derfor tid til at sige endegyldigt farvel til årets første måned. Tænk sig, at den allerede bare sådan lige er forbi.

Min januar har været fuld af hyggelige stunder såsom lille Almas 5 års fødselsdag, en masse kæresteri, open mic, tøsetur med en tur på Arkaden, bowling og en øl til slut. Det har også været måneden, hvor jeg har kørt på fulde drøn med min fagprøve, som jeg skal op og forsvare nu på tirsdag og så blev der revet en hel uge ud af kalenderen til mit sidste skoleophold. Jeg har ikke fået trænet helt så meget, som jeg havde i sinde, men det er alligevel blevet til 5 omgange, samt 3 zumba lektioner. Det er vel helt ok med gennemsnitligt 2 ture i træningscenteret om ugen. :-)

Det har været en dejlig, men hektisk måned og jeg kan ikke vente med at tage hul på februar måned!It is the last day of January and therefore it's time to say goodbye to the first month of the year. Isn't it crazy the fact it is already gone?

In January I spent a lot of time with "hygge", as when we celebrated my niece's 5th birthday, went to open mic, spent a lot of time with my boyfriend, had a girls' night out with dinner, bowling and a beer at the end. It was also the month in which I worked hardly on my final exam which I am to present on Thuesday and I did use an entire week at my last school stay. I haven't worked out as much as I'd like to but twice a week must be okay.

It has been a lovely, but very hectic month indeed! I can't wait starting February!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

En uge som butikschef - Elev i Dansk Supermarked

Sidste uge var hård. Afsindigt hård. Men sjovt. Jeg blev udfordret på det personlige plan og jeg lærte så utrolig meget om mig selv og om andre mennesker på samme tid.

Jeg var afsted på mit aller sidste skoleophold i løbet af min uddannelse. På dette skoleophold blev vi inddelt i grupper på en 10-12 mand. For at være ærlig, så var jeg mildest talt skeptisk over min gruppe til at starte med, da jeg kun kendte den ene og det synes til, at de resterende personer alle sammen kendte hinanden ret godt. Heldigvis kunne jeg hurtigt lægge min skepsis på hylden.

Rimelig hurtigt efter at vi havde mødt hinanden og udført diverse opgaver sammen, skulle vi på gruppen uddele nogle ansvarsområder. Roller og "job titler" som butikschef, 1. kvinde/mand, dekorationsansvarlig, driftsansvarlig mv. Alt i alt 9 forskellige roller, som vi nu skulle til at gøre krav på. Der var hverken stemmevalg eller lodtrækning. Vi skulle sætte os ned og argumentere for, hvorfor vi synes, vi var det perfekte match i forhold til rollen. Jeg satte mig på butikschefen og argumenterede for min evne til at bevare overblik, samt at samle folk og at få alle med. Én anden var også interesseret i titlen, men han endte med at bakke ud og jeg blev butikschef for den kommende uge.
Allerede torsdag kl. 10:00 åbnede vores butikker, så der var travlt fra start til slut. Vi blev testet på kryds og tværs igennem ugen og på et tilfældigt tidspunkt tirsdag, sad jeg med 3 A4 siders deadlines til bare tirsdag og onsdag - møder, opgave deadlines, fremlæggelser, forhandlingsmøder, inventarlister, opbygning af butikker mv.. Der var mange ting, at skulle se til og det var min primære opgave at sørge for, at vi overholdt vores deadlines og at mit team fungerede som en større enhed, hvor ressourcerne blev lagt de rigtige steder.

Det var ikke blot en dans på roser, overhovedet. Jeg har i et tidligere job været salgscoach, hvor jeg skulle oplære nye sælgere, samtidig med at jeg havde et mindre team, som skulle fungere, så vi fik størst muligt udbytte ud af vores dage. Men min erfaring hjalp mig kun i nogen grad. Det var meget sjovt og super fedt at få lov til at prøve! Jeg fik virkelig testet mine lederegenskaber og min evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Det hårde arbejde og den fede gruppedynamik bar frugt. Onsdag aften var vi den første butik til at få godkendt vores butik til åbningen dagen efter. Der skulle gå over en time, før den næste butik fulgte efter og de sidste butikker blev først godkendt ved en 3-tiden - ja, vi snakker om natten!
Til at godkende butikken kom vores distriktschef forbi. Vi havde tidligere på aftenen skulle fremlægge visionerne for vores butik, hvilket havde været utroligt nervepirrende, men måtte siges at have gået rigtig godt! (Af hensyn til at kommende deltagere på holdet skulle finde vejen forbi dette indlæg, kan jeg desværre ikke røbe for meget!).

Han var hård, men retfærdig og da jeg gik rundt og viste ham vores flotte butik frem, kom han med rigtig god feedback angående priser, oplæg, samt varemængder. Heldigvis havde han ikke de store ønsker til rettelser af vores butik, så det gik forholdsvist smertefrit. De rettelser, der nu skulle være, fik vi hurtigt uddelt og de blev sat i værk med det samme.
Vi endte alt i alt med en flot 2. plads på ugen, kun overhalet af bistroen, som virkelig må siges at have fortjent sejren! Selvom vi ikke vandt "Byens Bedste Butik", så føler jeg mig nu stadigvæk som en vinder på vegne af vores butik og de fantastiske mennesker, jeg var så heldig at arbejde sammen med.

Uden vores samarbejde, tillid og hårdt arbejde SAMMEN, ville det aldrig have kunnet lade sig gøre. Jeg er så stolt på vegne af teamet og tager ære i at have udviklet mig personlig sammen med de her mennesker. Ikke én kunne have været undværet.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Pretty moments og en pakke fuld af blomster

Efter et hårdt skoleophold, hvor jeg efterfølgende var totalt kvæstet, var det en dejlig overraskelse at komme hjem til denne fine pakke fra Hunkemöller.

Pakken indeholder lidt træningslækkerier fra deres helt nye kollektion, som jeg glæder mig til at vise jer rigtigt frem! :-)

After a tough week at school it was a nice surprise coming home to this package from Hunkemöller. It contains some different training gear of the beautiful kind from their new collection which I cannot wait to show you!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer