Dét lavede jeg i juni måned

Open Mic på Studenterhuset
For halvanden uges tid siden tog jeg min kæreste og min gode veninde med til et arrangement på Studenterhuset i Odense og hold nu op, hvor vi hyggede os! Det var hylende morsomt og så kostede det ikke andet end sølle 25kr. Det tror jeg da nok lige, at vi skal med til igen en anden gang! :-)

Læs også: Open Mic gav os latterkramper

.
Vi nød det gode sommervejr
.. Mens det altså var her. Det var kort, men godt og jeg nåede kun lige hjem fra arbejde, før arbejdsuniformen blev skiftet ud med et nederdel og nogle sandaler.

Nåede I at nyde det gode og sparsommelige sommervejr, som vi havde i juni?

.
Budapest kom meget tæt på
Jeg har ikke fået ferie og jeg er derfor ikke nået til årets første ferie - ENDNU!! For klokken 16:00 i dag, ja, der står det på én uges ferie for mit vedkommende. Min ferie er i år blevet splittet op og jeg har derfor ikke 3 sammenhængende uger, som var tilfældet sidste år. Det gør mig bestemt ikke noget! Nu kan jeg komme lidt væk og få oplevet noget, lægge arbejdet på hylden og trække stikket ud - få ladet op og når jeg så kommer hjem og tilbage på arbejdspladsen.. Ja, så har jeg 2 uger mere at se frem til.

Den første uges ferie starter fra i dag og på søndag går turen derfor mod Budapest, åh, det er tæt på nu!

Læs også: Da jeg blev 1/3 millionær

Læs også: Under 2 uger til Budapest; Dette skal vi opleve

.
Vi blev katteejere!!
Til denne smukke lille guldklump! Er han ikke bare skøn?

.
Fodboldhygge med kollegaer
Jeps, du læste rigtigt: fodbold OG hygge i én og samme sætning! Jeg er normalt ikke spor interesseret i fodbold og selvom det var Champions League finalen, vi skulle se, var tilfældet det samme. Selvom det ikke lige var min boldgade (hæhæ), tog jeg med for hyggens skyld og hyggeligt, det var det helt bestemt. :-)

.
Skt. Hans i det Sønderjydske
Senest var vi i Sønderjylland til min bonus fars fødselsdagfest, hvor vi samtidig fejrede Skt. Hans. Det var super hyggeligt at stå sammen med familien og vennerne i mørket, kun oplyst af flammernes skær.

Læs også: Skt. Hans i det Sønderjydske og en overraskelse

.

Hvad har I lavet i løbet af måneden? :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg har købt den perfekte sommerkjole

T-shirt kjole, H&M 129,-

Jeg har i et stykke tid sukket langt efter fine sommerprints og flotte farver til dette års sommer garderobe. Det har endda været noget, der har stået på min "ønske"liste og jeg har derfor været på udkig efter nogle fine items - det har dog ikke været så nemt, som det tilsyneladende kan lyde.

Grunden, til at det ikke har været så nemt, er nemlig den, at jeg er utroligt kræsen på lige netop dette felt. Det skyldes nok umiddelbart, at jeg aldrig har været så modig med hverken farver eller print. For mit vedkommende har det altid skulle være så neutralt som muligt og har derfor naturligvis været stor tilhænger af farverne sort, grå, hvid og marineblå - flotte, men neutrale farver, som passer til stort set alt.

.
Læs også: Det perfekte outfit til storbyrejsen syd på Læs også: Orange dresscode var ikke den fedeste nyhed for farveforskrækkede mig Jeg har dog følt mig en smule mere modig på det seneste - jeg har købt netstrømper, farvede scrunchies, brune solbriller og en orange bluse. Det er rimelig voldsomt for mig sådan noget, haha. MEN så modig følte jeg mig alligevel ikke endnu, altså at skeje helt ud på print og farvefronten, så jeg har været lidt tilbageholdende. Lige indtil jeg var et smut i H&M med min søde veninde (som turen går til Budapest med på søndag! Se her, hvad vi skal lave dernede) for snart 2 uger siden. Vi gik og kiggede på nogle forskellige basis items til sommergarderoben, primært fine sommertoppe og denim nederdele, da jeg pludselig fik øje på dette fine print. Draget til de fine farver og det sommerlige print måtte jeg bare prøve t-shirt kjolen. .
Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for den, så den skulle da med mig hjem med det vuns. :o) Den blev taget i brug for første gang i fredags til min bonus fars fødselsdag, hvor jeg havde et par sorte nylonstrømper og mine sorte ZX Flux Adidas sneakers, min sorte læder bæltetaske og min lillesøsters denim jakke. I Budapest har jeg planer om at have mine sorte sandaler på til, mine nye solbriller og nok også min favorit taske - den sorte læder bæltetaske, som jeg købte for bare 99kr i Bilka.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Da jeg blev 1/3 millionær

Det har vidst ikke undgået nogens opmærksomhed, at jeg skal afsted til Budapest lige om lidt. Det har været reklameret bredt på bloggen og det er der ikke noget at sige til - jeg er nemlig edder spændt!

MEN man kan altså ikke tage på ferie uden at få vekslet noget valuta til turen. Det tog jeg så forbi Forex Bank og gjorde i mandags. Jeg havde godt hørt en del om den ungarske valuta, forinten og jeg havde ofte stødt på sammenligningen med matador penge. Den ungarske valuta er nemlig ikke så meget værd, specielt ikke i forhold til den danske krone, så da jeg skulle have vekslet penge, endte jeg ud med at få én 3. del af en million udbetalt.

.
Læs også: I dag rejser vi til London

Nu hvor jeg sidder med pengene i hånden, kan jeg rigtigt mærke, hvor tæt på det efterhånden er. Noget af det bedste ved at rejse er for mig, når man har fået vekslet valutaen og sidder med de fremmede penge i hånden. Jeg er vældig fascineret af udenlandske sedler og synes, de er så smukke og farverige - og så fortæller de jo alle en historie om det land, som man skal til at besøge.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer