Februar er allerede ovre, her er, hvad jeg lavede

Stuen skulle males
I januar måned havde vi købt noget maling til stuen og så skulle vi da ellers i gang med at forvandle rummet. Kæresten var så sød at stå for projektet, da jeg havde arbejdsweekend, så jeg kom hjem til en nymalet stue, hvor jeg så ellers bare kunne gå rundt og hygge mig med at rykke lidt rundt på alt vores nips. :o)

.
Skoleophold
Jeg pakkede og gjorde mig klar til to ugers skoleophold om søndagen og afsted gik det så om mandagen. Med maven fuld af sommerfugle tog jeg afsted, klar til nogle lærerige uger.

Læs også: Jeg pakker taske til skoleophold

.
Forårsvibes i luften
Med en nymalet stue og friske blomster kunne jeg ikke lade være med at gå lidt forårs crazy. Jeg var efterhånden godt træt af det kolde og klamme vejr udenfor, så jeg hyggede mig lidt indendøre med nogle hyggelige forårsfarver.

.
Lidt glimt fra skoleopholdet
Skoleopholdet gik hurtigt hen og fyldte det meste af måneden. Selvfølgelig på grund af selve forløbets varighed, men også på grund af indholdet og forberedelserne. Det er jo selvfølgelig også min uddannelse, så selvfølgelig skal det fylde en del - specielt når det så også er skide sjovt samtidig :o)

.
Green Curry fra Knorr
Ind i mellem de to uger på skolen fik jeg lavet en masse lækkert mad også. Specielt denne ret, som er gået hen og blevet en yndlingsret herhjemme - den var fandme go'!

Læs også: Green Curry med Knorr

.
En forsinket julegave
Noget af det seneste, der er sket i løbet af februar måned, er denne fine pakke, som jeg fik af min søde veninde i sidste uge. Se pakkens indhold i morgen her på bloggen :o)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

3 serier, du kunne se i dag

SKAM
5 ud af 5 stjerner

Denne serie.. ER FANTASTISK! Der er sikkert flere af jer, der allerede har været i gang med at se flere af sæsonerne - det er dog ikke en undskyldning for ikke at se et afsnit eller to mere i dag. Serien er dragende og man bliver fuldstændigt opslugt af den spændende handling. Flotte piger, flotte fyre, fester og masser af drama. What's not to like?

.
Stalker
4 ud af 5 stjerner

Der er nok ikke så mange, der kender til denne serie. Den blev aldrig helt så stor, som den faktisk havde potentialet til. Stalker er en kort krimiserie, der handler om én bestemt type for kriminalitet; stalking. Man bliver konstant slynget ud i nervepirrende og små uhyggelige situationer. Når man først er gået i gang med denne serie, så er der kun én ting, man vil have; MERE!

.
The Vampire Diaries
4 ud af 5 stjerner

I kender den sikkert. Siden sæson 1 har serien været blandt de aller største serier verden om og det er der altså ikke noget at sige til. Den har nemlig det hele; lækre mænd, smukke kvinder, vampyrer, blod, sex og ikke mindst masser af drama. Er du først blevet bidt af denne serie, så er der ingen vej tilbage. Serien forstår at lave de vildeste twists og man kan aldrig vide sig sikker på, hvad der skal til at ske. Helt sikkert et kig værd på sådan en kedelig søndag!

.

Hvilke serier er dine absolut yndlings? :o)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Pandekager på en sen morgen

I onsdags havde jeg lukkevagt, altså arbejdede jeg fra 12-22, hvilket jo betød, at jeg havde god tid til at gøre mig klar om morgenen. Jeg kunne have en sen og ikke mindst langsom morgen i mit eget tempo. Uh, det er så rart. Netop fordi jeg ikke er det største morgenmenneske, men snarere B-menneske af natur.

Læs også: Kanelpandekager uden æg

Derfor var det noget så rart, da min søde kæreste besluttede sig for at lave pandekager til morgenmad - og så endda mine yndlings, nemlig kanelpandekager. MUMS! Sammen sad vi så bare og nød de lækre pandekager med noget nutella, blåbær og selvfølgelig en god kop kaffe oveni. Ikke dårligt, hvis du spørger mig! :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer