Stine var viljestærk: Nu har hun fået sin drømmekrop

Jeg har fået muligheden for at snakke med søde Stine fra STINE-EBBESENDAHL.DK omkring hendes vægttab og hendes vej mod en sundere livsstil. Læs med og få inspiration til at påbegynde dit eget vægttab!
Stine stod i efteråret 2015 overfor en skillevej; hun var netop blevet inviteret til rund fødselsdag i kærestens familie, som skulle foregå i Sivota, Grækenland sommeren efter og hun havde ikke tænkt sig at skulle bruge hele ferien på at gå og være flov over hendes krop. Det blev startskuddet til Stines "projekt vægttab".

Ligesom så mange af os andre, hadede Stine noget så inderligt at løbe, men råder nybegyndere til at blive ved. Et skodråd, hvis hun selv skal sige det, men det eneste, der virker. Desuden synes hun, at det hjælper at løbe med musik i ørerne - gerne noget dårligt techno musik med en god bas, da det virkelig sætter fut i løbeskoene. Selv startede hun ud med en masse små ture, hvor hun skiftevis gik og løb, indtil hun til sidst kunne løbe hele ruten uden gåpauser. Det krævede en del ture, men efter at have nået sit mål, blev hun motiveret til at nå endnu mere.

.
Oprindeligt havde Stine sat sig det mål, at hun gerne ville kunne løbe 5km uden pauser, men efter at have kunnet løbe 8km, så 10km, 12km og til sidst 15km uden gåpauser, fik hun tanken; Hvorfor ikke lige nuppe et halvmarathon oveni? Hun meldte sig til Motorvejsløbet i Silkeborg og så var der ingen vej tilbage.

Desværre nåede hun aldrig så langt; der kom nemlig en fertilitetsbehandling i vejen, men et halvmarathon.. Det skulle hun altså gennemføre! Derfor aftalte hun med løbemakkeren, at drømmen skulle realiseres inden.

Bloggen gav desuden også Stine en klar forpligtigelse; hver uge lavede hun en opdatering på ugens træning, samt hendes fremskridt. Foruden at føle forpligtigelsen endnu mere til at få trænet, så var det også her, hun kunne få sine tanker ned på skrift og billeder i forhold til projektet.

.
Selvom Stine nu er kommet i mål, så fortryder hun alligevel lidt måden hun greb det an på, hvad angår indtaget af mad undervejs i projektet; hun valgte at gå all in og var virkelig hård ved sig selv. Hun trænede hver dag, spiste ikke nok, gik ofte sulten i seng og fik ingen former for usunde sager. Når hun tænker tilbage, tror hun, at hendes krop skreg efter mad og afslapning og derfor vil hun bestemt ikke anbefale nogen at gå så hårdt til værks, som hun selv gjorde.

På intet tidspunkt følte hun sig fristet til at give op. Hun var blevet fuldstændigt bidt af det og kunne næsten ikke tænke på andet end at skulle tabe sig. Drømmen om den perfekte krop havde sat sig så hårdt fast, at hun slet ikke følte lyst til slik, kage og pizza og ej heller til at tage sig en slappert på sofaen.

.
I august 2016 nåede hun så i mål og mere end det! Det oprindelige mål var at tabe sig 5kg, men som Stine selv udtrykker det, så ville mere have mere. Hun tabte sig 8kg og 60cm i alt fordelt over arme, lår, numse, mave og talje. Et utrolig flot resultat. Selv synes hun, at hun havde tabt sig lidt for meget og har derfor siden hen taget 3kg på igen. Hendes krop ser nu sund ud og hun er selv yderst tilfreds med hendes udseende.

Efter at have været gået all in og været lidt for hård mod sig selv undervejs i projektet, har hun nu også opnået et sundt forhold til mad og træning. Selvom hun har været travlt beskæftiget med andre projekter i mellem tiden (bl.a. projekt baby og projekt bachelor), så har hun stadig spist sundt og varieret. Hun har i den grad også tilladet sig selv alt det usunde og har ikke én eneste gang gået sulten i seng siden. I den travle periode har hendes "træning" bestået af lange gåture frem for løb - her har hun ladet tankerne få frit løb og bare nydt naturen, hvilket har givet hende mere overskud i hverdagen.

.

Stines tips til at komme godt i gang med et vægttab
  • Pas på med at lade et vægttab kontrollere dit liv
  • Spis sundt og varieret og gå ALDRIG sulten i seng
  • Tillad dig selv at spise usundt en dag om ugen - det bliver altså for surt at nægte sig selv snolder
  • Få evt. en træningsmakker - det holder motivationen oppe og i kan holde hinanden i gang
  • Skift pasta, kartofler og ris ud med grøntsager
  • Små tips som at stege i kokosolie frem for smør og lave kød i ovnen frem for at stege i fedtstof på panden
  • Drik masser af vand - start hvert måltid med et stort glas vand

 

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Dét lavede jeg i januar

Nytår
Intet januar uden en festlig overgang fra 2016 til 2017. Det blev så sandeligt også fejret i godt selskab og med højt humør i Sønderjylland hos min bonussøster. Vi havde en utrolig hyggelig aften, hvor vi morede os, blev lidt småsnaldrede og hyggede os med at spille spil. I sandheden en skøn aften og den bedste start på 2017.

.
En snak om slankekure
Nyt år - nyt jeg? Er det ikke dét, man siger? Man gør sig en masse overvejelser om sit liv og sin nuværende livsstil og det samme gjorde jeg også. Jeg delte ud af mine erfaringer med slankekure og argumenterede imod de berømte slankekure.

Læs også: Drop slankekurene!

.
Bøger fra London
Jeg hev fat i de fine bøger, som jeg havde købt med os hjem fra vores London tur og de blev da også vist frem på bloggen. The Pharaoh's Secret er jeg gået i gang med, men der er desværre ikke blevet til så meget læsere lige i denne måned. Helt sikkert noget, jeg skal have indhentet i februar.

Læs også: Londons søde sager

.
Cafétur med en sød veninde
Her sidst på måneden fik jeg besøg af en rigtig sød veninde. Vi havde en stille og rolig weekend sammen med en masse snak, hyggelige stunder og selvfølgelig et smut ind til byen, hvor vi da også skulle en tur på café. Selvfølgelig. :-)

.
En snak om rejser i 2017
Tankerne gik selvfølgelig i vidt forskellige retninger, da jeg pludselig stod ansigt til ansigt med 2017, for hvor skulle årets rejser gå hen ad og hvor mange var der helt præcist tale om? Jeg har planlagt 3 rejser, som jeg er temmelig hooked på, men nu må vi jo se, der kan jo sagtens nå at ske ændringer endnu!

Læs også: 2017; hvad skal der ske?

.
Kampagne for Knorr
I slutningen af sidste uge modtog jeg denne spændende pakke fra Buzzador til en kampagne for Knorr, som jeg glæder mig utrolig meget til at gå i gang med! :-)

.

Hvad fik du tiden til at gå med i januar?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

To piger, én cafétur

I går var vi inde i byen et smut, min veninde og jeg. Vi spadserede rundt inde på gågaden og var først et smut forbi Matas, hvor Sara skulle kigge på noget forskelligt make up og efterfølgende gik turen til Bahne. Jeg havde nemlig fået gavekort i julegave, som jeg gerne ville bruge på nogle lækkerier.

Læs også: Café Victoria

Det er vel ikke en rigtig tur til byen, hvis man ikke er et smut på café bagefter, vel? Så selvfølgelig skulle vi da lige hurtigt på Baresso og have lidt godt til ganen, nyde varmen og få snakket lidt om det hele. :-)

God dag!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer