Instagram lately

@NIKKILUNDS
.

Den sidste måneds tid har været helt fantastisk for mit vedkommende (ikke for at blære mig eller noget, men det har den altså). Jeg har fået så mange gode minder, som jeg kan se tilbage på og jeg har lært så meget nyt, fået så mange nye indtryk og lært mig selv endnu bedre at kende. Selvom jeg aldrig har haft de store selvværdsproblemer, så er det som om, jeg bare hviler endnu mere i mig selv, end jeg gjorde for bare et par måneder siden. Det føles skønt, at have fundet denne nye side af mig selv - hvilket også afspejles i de seneste billeder på min instagram, hvis jeg altså selv skal sige det.The last month has been amazing for my case (not to show off or anything, but it really has). I have collected so many lovely memories which I can look back on and I have learned so many new things, gotten so many new impressions and I have gotten to know myself a lot better. Even though I have never really gotten any issues with my confidence it is as if I now rest so much more in myself than I did just a couple of months ago. It feels great to have find this new side of myself - which is also representative in my latest pictures on instagram, if I have to say it myself.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

November ønsker

Imiterede leggings // Striktrøje // Sneakers // Ur

Jeg har efterhånden affundet mig med det faktum, at det kolde, våde vejr er kommet for at blive. I hvert fald for en stund. Det bliver nok kun koldere fra nu af. Derfor er jeg også begyndt at kigge lidt ekstra efter nogle lækre striktrøjer, som jeg kan varme mig i her over vinteren. Det gør mig egentligt heller ikke noget, når man kigger på det store lækre udvalg, der er ude i butikkerne i øjeblikket; jeg kunne købe mig fattig!!

Den fine grønne sag fra H&M har fanget min interesse. Er den ikke også bare fin?

Læs også: Outfit fra Oslo

I dag går jeg i gang med de første juleforberedelser her i hjemmet. Ja, jeg ved det. Lidt tidligt, men jeg kan altså ikke holde mig tilbage længere. Jeg må bare i gang og det er jo SÅ hyggeligt!

Når jeg så engang har fået julehygget nok, skal jeg ind til byen, hvor jeg skal mødes med mine skønne kollegaer. Jeg ved endnu ikke, hvad aftenen byder på, men jeg er sikker på, at det nok skal blive en aften, jeg sent vil glemme. :-)

Weather is permanently wet and cold at this season. It only gets colder from now on which is why I am looking at beautiful knitwear. This one from H&M has gotten my attention.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Londons søde sager

[instagramembed id=BM02jxCgbEw]

Fristelser - dem var der mange af i London og som I kan se, så var det ikke alt, der var lige let at sige nej til. Jeg er jo lidt af en slikmund, så selvfølgelig skulle jeg da også have lidt godt til ganen med hjem. Det startede med et par plader chokolade i Selfridge's Food Hall. Det blev til et par mere og flere og flere. Hæhæ. Læs også: London Food Hall MUST Det endte så ud i denne bunke godter, som lå og fyldte i kufferten på vej hjem. Jeg tror vidst ikke, det rigtigt gik op for mig, HVOR MEGET jeg egentligt havde fået skrabet sammen på turen, før jeg faktisk var kommet hjem. Ups. :o) I got a little carried away while staying in London. One chocolate bar here and one there. I didn't realize just HOW MUCH I ended up buying, before I was back home. Woops.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer