Min oktober bød på..

Oslo turen
Månedens absolutte højdepunkt må uden tvivl være vores skønne tur med DFDS til Norge. Vi ankom til Oslo uden den mindste forventning til byen og hvad, vi skulle opleve og se og det viste sig, på trods af størrelsen på ferien, at have været én af de absolut bedste ferier, jeg nogensinde har haft. Vi fik oplevet og set så meget og vigtigst af alt, fik vi muligheden for at fokusere fuldt ud på hinanden. <3

Se eller gense nogle af indlæggene lige her: Oslo turen og Hjemme fra Norge igen

.
Adidas til samlingen
Jeg kunne langt om længe tilføje et par højt ønskede Adidas sneakers til min (efterhånden) fine skosamling. Skoene var jeg faldet pladask for med det samme og jeg kunne ikke lade være med at klappe i hænderne af bare glæde, da jeg modtog pakken med de fine sneakers.

Se eller gense indlægget lige her: Adidas addict

.
Legoland
Der blev i løbet af oktober måned også tid til at tage et smut forbi Legoland med noget af min familie, hvilket vi havde meget sjov med. Vi blev nærmest som børn igen og skulle op og prøve (næsten) alle forlystelserne igen og igen - også selvom det var lidt koldt. :-)

Se eller gense indlægget lige her: Legebørn i legeland

.
Min fine monstera
Jeg følte mig samtidig nødsaget til at dele ud af min erfaring med den fine monstera plante, som jeg har formået at holde godt gang i herhjemme. Det siger altså meget, for normalt overlever planter og blomster ikke særligt længe hjemme ved mig.

Se eller gense indlægget lige her: Planten, som ALLE kan holde!

.
Uret
Selvom jeg aldrig rigtig har været et ur-menneske, så kunne jeg alligevel ikke dy mig for at investere i det smukke komplet sorte armbåndsur fra Cluse. Jeg faldt for uret med det samme og der gik ikke længe, før jeg fik bestilt et eksemplar hjem til mig selv også.

Se eller gense indlægget lige her: Armbåndsuret

.
London turen
Jeg har ikke været afsted endnu, men jeg har dog udnyttet muligheden for at snakke lidt om min kommende tur til London. Der blev delt ud af planer og idéer til rejsen og jeg kom ét skridt nærmere turen.

Se eller gense indlægget lige her: Mine planer for LondonOctober has come to an end and I am mentioning the highlight and biggest events of the month seen through my eyes.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Mit nye crush

Åh piger. Jeg har fået mig et nyt crush. Et crush, der kan gøre mig helt blød i knæene og varm i kinderne. Ét af de gode crush. Ham her, Shawn Mendes. Jeg har tidligere nævnt ham på bloggen, men jeg bliver altså bare mere og mere vild med ham. Derfor fortjener han også lidt opmærksomhed her på bloggen. :o) Det er knapt et halvt års tid siden, at jeg for første gang stødte på ham igennem sangen Stitches, som jeg blev helt tosset med right away. Efterfølgende forelskede jeg mig også i I Know What You Did Last Summer, men det var først, da jeg hørte Treat You Better for ca 2 måneder siden, at jeg forelskede mig i ham, som musiker. Læs også: 4 du SKAL høre – hvis du altså ikke allerede gør det Nu har han så gjort det igen. Det er ikke lang tid siden, jeg stiftede bekendtskab med nummeret Mercy, men jeg har på fornemmeren, at det bliver endnu et hit fra hans side af. Har I endnu ikke stiftet bekendtskab med hans gode musik eller bare gerne vil have en opfrisker, så kan I lytte til de fire omtalte numre nedenfor. .

I have found myself a new crush in the amazing artist Shawn Mendes. I was first introduced to him with Stitches, shortly after I Know What You Did Last Summer but it was first when I heard Treat You Better I fell completely for him. Now he has done it again with Mercy - a sure hit if you ask me!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

2 dyrebare

Et lidt anderledes indlæg fra min side af. Jeg vil nemlig gerne bruge indlægget til at vise mine to skønne og helt igennem fantastiske niecer frem! Direkte i familie med dem er jeg desværre ikke (det har min kæreste derimod æren af), men jeg har titlen tante, som jeg er meget stolt af. Jeg er den heldige tante til skønne Alma (3 snart 4) og Sophia (1 snart 2). De her to små guldklumper er noget af det dyrebareste, jeg har og jeg elsker dem utrolig højt.

Læs også: Jeg smelter!

Alma havde vi desværre ikke det helt store at gøre med, da hun var helt lille, men siden hun var 2 har vi fulgt hende tæt og set, hvordan hun gik fra at være familiens midtpunkt til den skønne storesøster, som hun er i dag. Sophia har vi derimod fulgt siden hun stadig lå hende i sin babyhule og ventede på at komme ud. Hun er en bette lille skid og jeg husker det, som var det i går, at hun kun lige var født og hun var noget af det mindste, jeg havde set. Så lille at jeg knap turde holde hende, for hvad nu hvis hun gik i stykker? Hæhæ.

De er begge virkelig noget af det dejligste og utroligt sjove! Alma kan komme på de skøreste ting og elsker at drille og lege vildt (hvilket gør tante her virkelig træt!), medens Sophia altid har det største smil på og godt kan lide at sidde og putte ind i mellem. Skønne, skønne piger, som betyder utrolig meget for mig! Er de ikke også bare skønne?I want to dedicate this post to my lovely nieces who I love so incredibly much!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer