Min september var..

Et ord: SKØN! Jeg har haft en helt fantastisk måned, hvor oplevelser har stået øverst på dagsordenen. Som I efterhånden har hørt igen og igen, var jeg med familien på udflugt, hvor vi en hel dag (fra tidlig morgen til midt på natten) udforskede det smukke Nordjylland. Dette må helt klart have været månedens højdepunkt.

.
Jeg modtog i starten af måneden disse ansigtsmasker fra Garnier, som jeg som Buzzador skulle teste som et led i en kampagne. Det var vildt sjovt at få lov til at teste disse noget anderledes ansigtsmasker. Fik du ikke læst min anmeldelse af Garnier's Moisture Bombs? Så kan du læse mere om dem lige her.

Læs også: 3 “livsnødvendige” om morgenen

.
Jeg havde besøg af min skønne veninde (og den veninde, som jeg har haft i længst tid faktisk!). Vi havde en dejlig og sjov weekend, først med ishockey og senere en shoppetur med en tur på Dalle Valle og som prikken over i'et, tog vi i byen lørdag aften og havde én af de fedeste byture, jeg nogensinde har haft.

.
Min skønne kæreste og jeg kunne så sent som i lørdags fejre 6 år sammen. Dette var helt sikkert det følelsesmæssige højdepunkt for mig denne måned. <3

Læs også: Det er IKKE nemt at være min kæreste!

.
Jeg blev skrevet på ventelisten til den nye iPhone 7 OG var så heldig at modtage den forholdsvist hurtigt. Yay! Jeg har fået leget en del med den og har fået taget lidt billeder med den allerede. Kvaliteten er væsentligt bedre og billederne behøver ikke nær så meget redigering, som jeg var nødt til med min nye telefon.

.I had an amazing September with a lot of experiences. Especially the trip to Skagerak with my family was a highlight of the month. Furthermore I could celebrate 6 years with my amazing boyfriend.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Mit smukke spøgelsestræ

På vores tur til Skagen gjorde vi holdt lige nord for Limfjorden (i en lille by, som jeg igen og igen har glemt navnet på, hæhæ), hvor vi var ude at se lidt og nyde det gode vejr. Samtidig skulle vi lige have tanket vores godte forråd op og vi tog derfor et smut i Kiwi. Her faldt jeg fuldstændigt pladask for dette fine træ.

Nogen af jer husker måske mit tidligere spøgelsestræ, som jeg har lagt billeder op af en gang i mellem. Efter at det overhovedet ikke er groet, som i overhovedet ikke (!!), i lidt over et år nu, konstaterede min mor, at det nok var dødt. Hvor længe det har været det, har jeg ingen anelse om, men lige pludselig giver det alt sammen mening. :o)

Læs også: Spøgelsestræet

Det gamle træ er røget ud og blevet erstattet med dette fine og noget større træ. Er det ikke bare smukt? Prisen var skam heller ikke helt dårligt; jeg mener blot at måtte smide omkring 60kr efter det. Et rent kup!This beautiful ghosttree has replaced the old one (it was apparently dead, wupsi). Is it not gorg?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg vil gerne hoppe i..

Rosa strik, Mango // Armbåndsur, CLUSE // Rundskåret nederdel, H&M // Lovetag armbånd, Jane Kønig // Eternal Optimist neglelak, ESSIE // Ankel støvler, Toga Pulla

.. Dette lækre outfit! Hvis jeg ikke var helt tosset med sort i forvejen, så er jeg da i hvert fald blevet det her på det sidste. Det kan ikke blive sort nok! Jeg elsker sort i sort og det er derfor heller ikke så mærkværdigt endda, at jeg er faldet pladask for det smukke armbåndsur fra CLUSE. Shit, hvor er det bare flot; lækkert, cool og samtidig helt stilrent. Læs også: Fødselsdagsønsker 2016 Noget, der desuden er vildt hot lige for tiden, er de smukke douce farver. Min store favorit er den skønne rosa farve, som strikken foroven også har. Den er altså vildt lækker og super feminin. Jeg elsker mikset mellem det rå og det feminine, når jeg skal vælge et outfit til en given lejlighed, hvilket tydeligt afspejles i collagen. Det er en fin balance, som kan gå både til hverdag og til fest. :-) Hvis jeg kunne hoppe i hvad som helst lige nu og her, så ville det helt sikkert være dette lækre outfit! I love the mix of raw and feminine when getting dressed. I am furthermore obsessed with black at the moment, especially black on black as the beautiful watch in the collage. Mix it with douce colors and you've got yourself a nicely balanced outfit.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer