Dét lavede jeg i august

Måneden startede ud med skønt vejr og en dag fuld af udflugter med min skønne familie. Vi var ude at kigge på hus, fik os en is og tog ud til vandet. Det var en skøn fridag væk fra alt arbejde og alle hverdagens pligter.

.

Selvom vejret var godt herhjemme, kunne den mindste smule regn få mig til at længes efter Mallorca. Efter sol og varme og alle de dejlige minder - og ikke mindst det skønne vand! :-) Læs også: Mallorca foodspam .
En regnfuld søndag tog jeg et smut forbi Kolding for at besøge min skønne veninde. Selvom vi var midt i august måned, trak jeg alligevel i en rullekrave - for hvor var det da bare koldt! .
Jeg var én af de der rigtig irriterende overskudsagtige personer, da jeg denne morgen stod tidligt op for ikke bare at lave én slags pandekage, men hele 3 forskellige slags. Kæresten var i den syvende himmel! .
Jeg forkælede mig selv lidt i løbet af måneden - og det fortrød jeg bestemt ikke!! :-) .
Efter at have været med mine søstre en tur til Rasmus Seebach koncert, overnattede vi i Lundeborg og vågnede op til dette smukke syn, knap 100m fra dér hvor vi havde sovet. Jeg kan lige love jer for, at det var skønt. <3 Læs også: Vi tog et smut til stranden .
Vi fik disse lækre kanelpandekager og samtidig fik jeg mulighed for at fortælle om de mange fordele ved at spise mere kanel i hverdagen! Fik du ikke læst det indlæg, så kan du læse det lige her. My month mostly consisted of outdoor escapes, get togethers and of the little things in my everyday. It was the small and normally insignificant things which matterede the most.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Derfor skal du spise mere kanel

Jeg er tosset med pandekager. Sådan virkelig tosset. Der findes ikke noget bedre end en omgang pandekager - specielt ikke hvis man tilføjer en håndfuld bær, lidt nødder og en smule akacie honning. Serverer du sådan en omgang for mig, så kan du få mig til hvad som helst! :o)

Der er specielt én type pandekager, som jeg er blevet helt ekset med, nemlig disse lækre kanelpandekager. De er super nemme og super lækre. Foruden at kanel smager pisse godt, så er der også en lang række fordele ved kanel.

Læs også: Kanelpandekager uden æg

.

5 fordele ved kanel

1) Det er videnskabeligt bevist at kanel reducerer kolesterol og mindsker derved risikoen for hjerteanfald.

2) Kanel hjælper fordøjelsen.

3) Booster vægttab - kanel nedsætter sukkertrangen og reducerer sult, samt sætter gang i forbrændingen.

4) Øger hukommelsen.

5) Det siges ydermere at kanel forebygger kræft.

.

Læs også: Milepæl plus et outfit

Du kan også med fordel indføre de to ingredienser i dine beautyrutiner, som hjælper mod urenheder og kan stimulere hårvæksten. Jeg har fundet disse to populære beautyhacks, som jeg gerne vil vise jer:

Ansigtsmaske: Bland 3 spsk honning med 1 spsk kanel. Påfør massen på de udsatte områder og lad det virke natten over. Alternativt kan du også lade den sætte i 20 minutter inden du skal i bad.

Hårmaske: Bland 1 tsk kanel, 1 spsk honning og 1/4 kop lun olivenolie. Massér massen godt ind i hovedbunden og lad virke i 20 minutter. Vask efterfølgende dit hår som du normalt ville gøre.

.

Hvis du indtil videre kun rigtigt har brugt kanelen ved juletid, så har du nu en lang række årsager til, hvorfor du skal spise mere kanel - gerne hver dag! Du kan starte allerede i dag med denne super nemme opskrift på lækre kanelpandekager :-)Cinnamon is truly a superfood which reduces colesterol and decreases chance of heart diseases. It furthermore boosts weightloss by reducing hunger and sugarcravings, increase memory and is rumored to prevent cancer. If you mix cinnamon with honey you get a pure miracle cure which you can add to your beauty rutines (yay!). Facemask: Mix 3 tbsp of honey with 1 tbsp of cinnamon. Apply to your face and leave it overnight. Alternatively you can let it work 20 minutes before showering. Hairmask: Mix 1 tsp of cinnamon, 1 tbsp of honey and 1/4 cup of warm oliveoil. Massage well into the scalp and let it work for 20 minutes. Afterwards wash your hair as usually.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Hverdags glimt

Personligt er jeg helt vild med disse indlæg hos andre bloggere, så jeg tænkte; hvorfor ikke selv begynde på dem? Det har jeg så vedtaget og i vil derfor fremover, i ny og næ, kunne følge lidt med i de små ting, som sker i min hverdag, som jeg måske normalt ikke ville dele. :-)

1) Rasmus Seebach koncert med mine søstre. 2) En god is på en solrig dag. 3) Smukke sommerfugle på en skøn dag.

Jeg har allerede været en smule inde på Rasmus Seebach koncerten, som jeg og mine 3 søstre tog med til i sidste weekend. Det kan ikke siges ofte nok, at vi hyggede os noget så hjerteligt. Noget af det sjoveste var dog, da min lillesøster, Melle, insisterede på, at jeg skulle op på hendes ryg. Det føltes lidt underligt, må jeg tilstå, men hold nu op, hvor var det sjovt! Det skulle selvfølgelig foreviges med et billede!

.

1) Min nye yndlings parfume! 2) En skøn udsigt. 3) Belgisk vaffel i det gode vejr.

Billede 2 og 3 er fra en rigtig dejlig dag med mine familie. Denne dag var vi ude at kigge på hus til dem og endte med at tage et smut til Vaffelhuset i Svendborg, hvor jeg fik denne lækre basse. Mums! Efterfølgende tog vi en tur til Lundeborg, hvor vi nød denne skønne udsigt og hinandens gode selskab.

.

1) Kæresten og jeg nød fridagen inde i HC Andersen Haven. 2) Et glimt fra vores stue. 3) Jeg besøgte min skønne veninde i Kolding.

Jeg tog en søndag et smut forbi min bedste venindes nye lejlighed i Kolding. Vi hyggede os og grinede en del. Der blev også tid til at kigge på weekendophold i London, samt gået en tur omkring Koldinghus. Vejret var dog ikke hele tiden lige godt og vi var på et tidspunkt nødt til at søge ly under et stort træ for at undgå at blive fuldstændigt gennemblødte. Det ledte til dette billede af to kujoner i regnvejret. :-)

From now on I am going to show some everyday pictures on my blog - pictures that probably would not have been posted on the blog.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer