2 sprøde

Tiden går og klokken slår. Jeg har måske ikke haft meget fritid de sidste par uger, men lidt musik har jeg dog fået hørt. Det er ikke blevet til meget nyt, men jeg har derimod fået øjnene op for disse to skønne og helt fantastiske sange. Hvis I ikke har hørt dem, så er det så sandeligt på tide!

Læs også: Det er helt okay

Den første sang Unsteady af X Ambassadors er gået lige i hjertet på mig. Jeg stiftede første gang bekendtskab med den, da jeg for nogle uger siden så Me Before You (efter at have færdiggjort bogen måneden forinden). Jeg sad med tårerne løbende ned ad kinderne på mig, imens jeg bare var nødt til at shazame sangen. Det er helt sikkert en gemmer!

Into You hørte jeg i starten af ugen og nøj, hvor er den bare lækker at sidde og lytte til. Ariana Grande fyrer det ene fede nummer af efter det andet og dette må helt klart være min favorit til dags dato.

These two tracks have without doubt been my favorite tunes lately. If you have not yet listened to them, I recommend you to do so!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg har flottet mig lidt

Det her skete så i dag.. Hvad kan jeg sige? Hæhæ. :P

Hold nu op, hvor har det været en hektisk dag, hvor jeg har fløjet rundt i afdelingen, frem og tilbage. Vi er ved at gøre klar til den helt store Fødselsdags Festival her i Bilka Odense. Det kan være temmelig udfordrende, specielt når vi er i gang med en ombygning og halvdelen af vores faste medarbejdere har ferie. Vi dækker derfor to afdelinger hver især, dog med nogen hjælp fra vores dygtige assistancer, som virkelig er guld værd. Selv har jeg ansvaret for Sportsafdelingen (som altid), men indtil på mandag også Skoafdelingen. Det er et stort ansvar at have hver uges avis klar og sørge for arbejde til vores praktikanter og sørge for at afdelingerne er nydelige og præsentable og samtidig ordne alle de praktiske ting og få fyldt varerne op hele tiden.

Læs også: Maj, måneden der gik

Men jeg kan lide det! Jeg elsker udfordringerne og at arbejde i et travlt miljø, hvor jeg får lov til at udvikle mig. Det gør jeg virkelig, men lige i dag.. Da var jeg virkelig bare all over the place. Det startede i morges. Jeg kunne næsten ikke komme op og komme afsted - jeg ville så gerne lige have sovet lidt længere. Men jeg kom afsted og mødte ind på arbejdet kl. 7:00. Klokken halv 12 går det så først op for mig, at jeg faktisk først skulle være mødt kl. 8:00.. Say what! Så kunne jeg altså godt have sovet lidt længere. Dernæst gik jeg ned i en våd kælder og fik gennemblødte sko, nogle tilbud startede pludseligt en dag før tid og fra kl. 10 væltede folk bare ind. Puha, sikke en omgang siger jeg bare! Det var vidst ikke lige helt min dag.

MEN, så havde jeg jo noget at se frem til! Jeg havde nemlig besluttet mig for, at det var på tide at købe mig en ny computer, inden den anden bare pludseligt ville stå af. Jeg fandt den, for mig, helt perfekte computer, som jeg bare måtte have - og nu er den så min! Jeg havde også kun lige fået fri, før jeg stod og var ved at købe den og åh, hvor er den bare fin :-)After a tough and fast day at work I went and bought myself a new computer. Oh, it is so nice! I am already in love with in!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

I det Sønderjyske

Min weekend har været skøn! Jeg tog i fredags til Sønderjylland og om lørdagen overraskede vi vores bonussøster med en polterabend! Hun skal snart giftes og derfor havde min lillesøster været travlt beskæftiget med planlægningen af den helt perfekte polterabend.

Og hun blev taget med bukserne nede! Det kan jeg godt lige fortælle jer. Igen og igen endda. Gæsterne til hendes polterabend mødtes lørdag morgen til morgenmad, overraskede Angelica, hev hende med til Aabenraa, hvor hun skulle sælge kondomer. Efterfølgende tog vi et smut i Laser Matic og så hjem at grille i det lækre vejr. Vi hyggede os virkelig - specielt da stripperen kom og overraskede hende fuldstændigt. Det var guld værd.

Læs også: Påsken gik ikke helt som forventet

Efter hun var blevet hevet lidt rundt af den flotte stripper og hun havde sundet sig en smule, kom der en sød ung kvinde, som skulle tyde hendes hånd. Eller det troede hun da i hvert fald, indtil hun sad med en tegnet penis i hånden. Så var der sgu dildo party!! Hold nu op, hvor var det bare sjovt. Jeg har haft mine fordomme om dildo parties, men shit, hvor var det underholdende.

Det var alt i alt en virkelig skøn og sjov dag, hvor vi morede os noget så inderligt. Søndagen brugte jeg så sammen med min kære momse. Vi hyggede os med lækker morgenmad (som hun forkæler mig med gang på gang, hæhæ) og sad og nød det gode vejr ude på hendes altan. Endeligt lavede vi lækker sommermad hele familien samlet hos min mor af de bedste råvarer fra hendes egen have. Det blev pakket i en picnic kurv og så kørte vi op til min bonusfar og spiste det oppe på hans mark i skyggen. Så bliver det ikke mere idyllisk.

Hvad har I fået jeres weekend til at gå med? :-)I spent my weekend in the Southern part of Denmark where I originally come from. We gathered to celebrate the fact that my bonus sister is getting married - with a bachelorparty. She had not seen it coming and multiple times through the day we surprised her. We had the best day ever with both laser matic, striptease (Magic Mike style), dildoparty and the most amazing weather. A great day indeed.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer