10 ting om mig

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk

Som det fremgår af ovenstående billede, så hygger jeg mig rigtigt her på Mallorca! Vi var i tirsdags på bådtur (hvor jeg fik mulighed for at tage en dukkert i det smukke turkis farvede hav) og i morgen går turen atter hjem. Imens jeg nyder det sidste af min ferie, tænkte jeg, at I kunne få muligheden for at lære mig lidt bedre at kende i mellem tiden med disse 10 spørgsmål/svar :-)

1. Hvor drømmer du om at rejse hen og hvorfor? - Mit drømme rejsemål må uden tvivl være Ægypten - og gerne det hele af landet på én og samme gang! Jeg er vildt fascineret med deres oldægyptiske historie og Ægypten har så mange historiske steder og monumenter, som jeg bare MÅ se!

2. Hvad er dit favorit mærke og hvorfor? - Adidas er jeg meget glad for som brand, det er et cool og efterhånden en smule retro mærke, som bliver ved med at genopfinde sig selv. Det er sporty og virkelig chique - en blanding, som jeg er helt vild med.

3. Hvem er den sidste, du har sendt en besked til og hvad stod der i den? - Glæder mig til at se dig <3 Til min søde kæreste.

4. Hvad er dine favorit netbutikker? - Jeg er til enhver tid mest begejstret over at shoppe lækkert tøj til billige penge hos H&M. Her har jeg desuden gjort nogle af mine seneste ferie must have køb. Hvis vi fortsætter kategorien er jeg også meget glad for at finde inspiration til de seneste trends hos Zalando. Er jeg i humør til nogle lækre designer varer, klikker jeg mig altid ind forbi Zalando, som jeg kan score gode rabatter ved med Rabble. I har sikkert allerede opdaget min store interesse for indretning her på bloggen. Derfor er det heller ikke underligt, at jeg shopper danske designklassikere hos Designdelicatessen, der i øjeblikket har lagersalg med gode tilbud!

5. Hvad ville du ønske, at du var bedre til? - Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at spare op = flere fede ferier! :o)

6. Hvad er din livret? - Sushi! Uden tvivl sushi!

Læs også: 5 ting om mig

7. Hvis du vandt 1 million kroner i lotto, hvad ville du stille op med pengene? - Først og fremmest ville jeg betale mit studielån ud. Dernæst ville jeg tage et år fri fra det hele og tage ud at rejse - se verdenen fra alle tænkelige sider - sammen med min bedre halvdel. Først skulle vi på flyveren til Afrika. Safari, bountystrande og skønne kulturer. Så til Indien for dernæst at tage til Japan eller Kina, så Australien, Hawaii, Brasilien, USA, Grønland og så et sidste stop på Island, inden vi vender snuden hjem igen. En helt rygsæk af oplevelser rigere.

8. Hvilken TV-serie eller film, ville du ønske, var dit liv? - Helt sikkert Harry Potter (med undtagelse af ham hvis navn ikke må udtales) - mit liv kunne godt bruge en ordentlig omgang magi! :-)

9. Hvilken by ville du allerhelst bo i resten af dit liv? - Ude godt, men hjemme bedst. Jeg vil til hver en tid helst bo i mit kære Odense.

10. Hvilke sange kører på repeat på spotify lige i øjeblikket? - Going Home, Cheap Thrills og et par stykker mere, som du kan lytte dig til lige her.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jordbær til morgenmad

Design Letters tallerken // Design Letters kop N

Imens jeg soler mig på Mallorca synes jeg lige, at I skulle se denne lækre morgenmad, jeg lavede til mig selv en dag inden, vi tog afsted. Mmmmh, I kan godt lige tro, at vi nød vores morgenmad denne dag! Jeg følte for at gøre lidt ekstra ud af det, så jeg greb nogle jordbær og den lækre økologiske chokoladecreme, som vi fik af min mor tidligere på måneden. Det var nu ellers heller ikke en skidt cocktail! Normalt er jeg ikke så meget til nutella og den slags, men lige den dag kunne jeg ikke modstå fristelsen og specielt ikke på et par lækre grovboller. Mums! Læs også: Eksotisk morgenmad Foruden at smage himmelsk, så ser det da også helt godt ud og super fint med de danske, røde jordbær. Kombinationen kan helt klart anbefales og specielt med en god kop kaffe til! Dejlig dag til jer skønne mennesker :-) While I am at Mallorca I thought you should see my breakfast which I made (and ate, hehe) one day before we went. It was delicious! Normally I am not the nutella type but that morning I just craved it.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

5 sange på repeat

Det er blevet tid til endnu en omgang musik, som hitter hjemme hos mig lige i øjeblikket. Nogle af sangene er en del anderledes end de forgangne, medens de andre passer lige i stilen. Det er meget typisk mig, for hold nu op, hvor jeg lytter til meget forskelligt musik - hvilket jo egentligt er meget fedt, for jeg er knap så kræsen og kan stort set altid finde noget at sidde og rocke med på til fester.

Sangene må også siges at være en smule mere party orienteret denne gang, hvilket nok skyldes den alt for fede fest, vi havde i lørdags. Når man har haft sådan en fed oplevelse, så bliver følelsen i kroppen noget tid efter og for mig har det en stærk påvirkning på min krop. I perioder hører jeg rigtig meget festligt musik, medens jeg i andre perioder hører rendyrket rock. Det skifter meget og kommer rigtig meget an på stemningen i mig; hvis jeg er tændt på udfordringer og meget konkurrence mindet, så hører jeg en del rock (eller rap) og hvis jeg bare er helt vildt glad på livet, så er det musik, som man ikke kan lade være med at bevæge sig til, som dominerer.

Læs også: Afsted til Tinderbox Den helt store favorit er i øjeblikket Est-ce que tu m'aimes ? af Maître Gims - hold nu fast, hvor er den bare fed! Jeg har ingen anelse om, hvad den omhandler eller hvorvidt titlen skal udtales, men jeg er så nede med den! Hvilke sange rocker I med på i øjeblikket? :-) I have a broad taste in music but at the moment I am listening mostly to party songs. I had a blast at my sisters' 20th birthday Saturday and the feeling is clinging to me and I believe that is why the songs are so different from last month. My favorite song at the moment is without doubt Est-ce que tu m'aimes ? by Maître Gims - I have no idea what the fuck he is singing about or how I am supposed to pronounce the title, but I am down!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer