Fridag & gratis blomster

Hej piger!

Hen over den sidste uges tid, har jeg haft svært ved at få blogget ordentligt, eftersom min bærbar lakker mod enden. Den har nu rundet de 5 år og efter at have holdt sig godt, er internetforbindelsen nu ved at være kaputski. I løbet af en alm. dag må jeg ofte genstarte min computer en 15 gange, for at den atter kan hoppe på nettet. Det er fandme noget lårt, for at sige det lige ud. Jeg havde håbet på, at den kunne holde året ud, men jeg er ikke så sikker længere. MEN, det er så også derfor, jeg ikke har kunnet blogge hver dag, hvilket er skide ærgerlig og hvilket også er grunden til, at det måske kommer til at halte lidt det næste stykke tid.

Læs også: En skøn søndag i vente + et blomstertip
I dag har jeg fridag, hvilket er virkelig skønt, nu hvor jeg jo havde arbejdsweekend. Desværre er vejret, som det plejer at være, når jeg har fri; skidt! Men vi har fået penge i dag og jeg skal ud at hygge med tøserne i aften - vi skal ud at spise tapas på Bar Snik Snak her i Odense. Jeg har aldrig prøvet det, men jeg glæder mig til lækker mad i godt selskab. :-)

Indtil videre har jeg egentligt bare taget et langt bad, smurt mig godt ind i creme og taget mig god tid, set lidt serie og nu overvejer jeg så bare at tage et smut i Plantorama for at kigge på planter. Jeg synes, at vores hjem trænger til noget grønt og nu, hvor det har gået bedre og bedre med at holde liv i planterne, synes jeg, at det var på tide at udvide min samling. Og så har jeg jo desuden fået et godt øje til de fine pileaer, som jeg bare MÅ have!

Læs også: Milepæl plus et outfit

I øjeblikket er vores hjem fyldt med fine blomsterbuketter. Den fine buket, som jeg fik til fødselsdag, og denne fine lyserøde buket roser, som jeg havde med hjem i går. Da jeg havde fri og skulle ud for at tjekke ud af Bilka, stod der (som der nogle gange gør), en vogn med et "GRATIS"-skilt på. Den var fyldt med fine små buketter og jeg måtte da bare have én med hjem. :-)

.
Blogging have lately been difficult due to my old computer which is lacking towards the end. Today it is my day off and tonight I am going out with the girls. We are having Tapas at Bar Snik Snak which I have never tried before but am looking forward to! When I was done at work yesterday, there were free flowers at the exit. It was a real nice surprise!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

5 ting om mig

I dag er det min fødselsdag! Der sker ikke stor fejring i dag, jeg har nemlig weekendvagt, så imens I sidder og læser dette indlæg, knokler jeg løs i Bilka. :o) Dog fejres det (en lille bitte smule) her på bloggen med et personligt indlæg om mig, hvor I kan lære mig lidt bedre at kende. Oven over ser I desuden også 5 billeder af mig over de sidste 6 år. Der er sket mange ting og jeg har udviklet mig meget. Dog synes jeg faktisk ikke, at der er sket SÅ meget på det udseendes mæssige; håret har været farvet et par gange og stilen ændret, men der er da vidst ingen tvivl om hvem, der er fotograferet! Læs også: En atypisk familie .

5 ting om mig ♥ Om én måned er det 4 år siden, at jeg blev student. I tiden siden har jeg både boet i Dubai, været salgscoach, prøvet International Virksomhedskommunikation i Tysk på SDU og Ægyptologi af på KU, samt taget et HG-kursus og er så godt som halvvejs igennem mit første år som butikselev.

♥ Jeg HADER, når folk prøver at få mig til at virke uintelligent. Min intelligens betyder meget for mig (ikke at jeg er Einstein, men jeg synes selv, at jeg har en god viden om en del ting) og jeg kan derfor blive virkelig frustreret og irriteret, når folk prøver på at "lære" mig noget om noget, jeg allerede ved - også selvom de kun gør det i en god mening (og undskyld for det!).

♥ Selvom det ikke lige umiddelbart ses, så har jeg to tatoveringer på min venstre arm, som begge er lavet af min papz. Jeg boede hos min far, der havde erhvervet sig en tatoveringsmaskine i håbet om, at jeg begyndte at tatovere. Han så evnerne i mig, efter at min lyst til at tegne var blusset rigtigt op tilbage i 2009. Tatoveringsmaskinen kom dog også i gang og jeg fik i alt lavet 4 tatoveringer; 1 på hver af mine forældre og 2 på nogle bekendte - og så fik jeg jo selv 2 ved samme lejlighed (sssssh, det siger vi ikke til mor, så må du godt!).

♥ Det vildeste, jeg nogensinde har gjort, var at blafre hele vejen til Milano med en veninde. Hun havde vundet to billetter til Tokio Hotels koncert med optagelse til live DVD'en og den SKULLE vi da bare med til! Det var det vildeste nogensinde. Jeg har aldrig før været så spændt, nervøs, bange og så levende - alt på én gang.

♥ Det er meget vigtigt for mig, at jeg bruger tid på at rose og anerkende de mennesker, jeg har omkring mig (venner, familie og kollegaer).

Læs også: Vi kommer virkelig til at savne dig Jeg håber, at I synes, at det var hyggeligt at lære mig lidt bedre at kende på det personlige plan. Hav en dejlig dag! Since it is my birthday I have decided to do a more personal post today so you guys can get to know me a little bit better! 1. In a month it is four years since I graduated High School, in the meanwhile I have both lived in Dubai, been a salescoach, tried studying both International Communication and Egyptology, taken a HG-course and are now halfway through the first year of being a store student. 2. I hate it when people try to teach me something I already know. 3. I have two tattooes both of which my daddy made. He once wanted me to be a tattoo artist, before I grew tired of it I ended up tattoing both him, my mother and 2 friends. 4. The absolute craziest thing I have ever done was to hitchhike to Milan. 5. It is very important for me to acknowledge people around me.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg kom hjem til dette syn

Lørdag går snart på helg og her sidder jeg så og nyder dette smukke syn. Jeg har været på arbejde fra 7 - 16 og jeg har været godt smadret, siden jeg kom hjem. Skal jeg være ærlig, så har jeg vidst ikke lettet mig fra sofaen, siden jeg satte mig i den, pånær når jeg skulle tisse. Det med arbejdsweekend var lidt hårdere, end jeg havde regnet med - i hvert fald når man går indenfor og rydder op efter en masse kunder, der bare smider varerne, hvor det passer dem, alt imens man ved, at man går glip af det lækreste vejr.

Læs også: Blomster fra en dejlig veninde

MEN, så er det altså virkelig bare rart at komme hjem til det her. En super smuk buket fra min søde mormor og hendes kæreste, nu hvor de ikke kan være her på min fødselsdag i morgen. Jeg kom træt og udkørt hjem fra arbejde og så står denne fine buket til mig inde på spisebordet med det sødeste lille kort. Åh, hvor var det rart. Det gjorde en hård dag lidt mindre hård. Nu sidder jeg så bare her og nyder det gode udsyn - det gjorde det lidt mere overskueligt at skulle arbejde igen i morgen :-) Læs også: I dag gøres kærlighed op i gaver Fortsat god weekend! After a rough day at work I came home to this lovely surprise. Since my grandmother could not atend my birthday (due to the fact that I had to work) she sent this. She is a wonderful woman!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer