Lækre køb til boligen under 200kr

Hej piger!

Bloggen har på det seneste handlet om nærmest alt andet end indretning, så jeg tænkte, at det var på høje tid med en lille boligguide. Folk begynder efterhånden tidligere og tidligere med at samle lækre designer varer til deres bolig / værelse. Min lillesøster fylder 13 til efteråret og hun har fx ønsket sig nogle af Kählers fine lyshus til jul det ene år. Når jeg surfer rundt i bloggeruniverset og så støder ind i den yngre generation (14-16 år), oplever jeg også oftere og oftere, at de virkelig har øje for dansk og moderne design. Det er fedt at se! Specielt eftersom når jeg selv tænker tilbage på mine teenageår.. Da havde jeg virkelig alt andet en boligindretning på hovedet! Hæhæ.

Læs også: Inspiration til boligen på budget

MEN det behøver ikke at være dyrt, bare fordi man går op i godt design til boligen og gerne vil have, at det skal se lidt lækkert ud. Man kan faktisk gøre sig nogle rigtig gode køb til billige penge. Jeg har derfor lavet en lille serie af blogindlæg, med lækre køb til under 200kr, som jeg løbende vil smide ind på bloggen.

I første omgang har jeg valgt 7 smukke boligkøb, der virkelig illustrerer nogle af de store trends i øjeblikket; det skal være stilrent, enkelt, sort og gerne med et strejf af enten (eller et miks af) blå og lyserøde toner.
  1. Design Letters tallerken (A-Z), 199kr
  2. Kähler Bellino krukke, 149kr
  3. Royal Copenhagen Contrast krus, 169kr
  4. Normann Copenhagen salatbestik, 149kr
  5. Kähler Omaggio vase, 200kr
  6. Stelton TO GO CLICK krus, 199kr
  7. Sagaform rundt skærebræt, 200kr

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Back to the 50s

Mandag var dagen efter Simons konfirmation - det var også hans Blå Mandag. Han ville oprindeligt rigtig gerne have haft familien med i Legoland, så vi rigtigt kunne hygge sammen alle sammen. Det var dog også meningen, men først var vejret elendigt med storm, regn og hagl og da vi så havde lavet madpakker, fik han det pludselig lidt skidt og ønskede derfor ikke at tage i Legoland alligevel. (Det var egentligt også helt okay med mig - så skulle vi ikke slås med det forfærdelige vejr. :p).

I stedet ønskede han, at vi tog i Kolding Storcenter, så kunne han få brugt lidt af hans penge og vi kunne tage ud at spise sammen. Det var en rigtig hyggelig tur, som vi søstre også nød godt af (for hvem kan ikke lide at shoppe??). Efter at have travet centeret tyndt, ønskede min bror, at vi tog ind og spise på hans yndlings café; en sød lille 50'er inspireret én af slagsen ved navn 55. Drengene fik store burgere, medens jeg holdt mig til en omgang pomfritter og en banan milkshake. Det smagte dæleme godt og så var det vildt hyggeligt at sidde i de gennemførte omgivelser.

Så hvis I alligevel skal et smut i Kolding Storcenter inden for den nærmeste fremtid, så kan et smut forbi denne søde 50'er inspirerede café kun anbefales! :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

En helt speciel dag

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, hvilket skyldes, at min skønne lillebror blev konfirmeret i søndags. Det er en dag, som vi længe har set frem til; en dag, som specielt min lillebror har glædet sig noget så inderligt til. Aldrig har jeg før mødt en konfirmand, der har glædet sig sådan til at blive konfirmeret, men for min lillebror var dagen helt speciel.

Jeg ved egentligt ikke, om jeg nogensinde har haft skrevet her på bloggen omkring min lillebror og hans diagnose. Han er nemlig ikke som alle andre drenge på hans alder. Min lillebror er nemlig autist og har bestemt ikke haft det nemt her i livet. Normalt er han ikke til større forsamlinger, så det kom helt bag på mig, da jeg fandt ud af, hvor meget dagen betød for ham og hvor meget, han så frem til den. I sidste uge røbede han nemlig, at han havde glædet sig sådan til, at det blev hans tur, lige siden JEG blev konfirmeret - for 9 år siden!

Læs også: En atypisk familie

Og sikke en dag han fik! Det er én af de bedste konfirmationer, jeg har været til (min egen slår den i hvert fald helt klart!) og det var så skønt at se, at han trivedes og nød hans store dag (også selvom han måske ikke ser sådan ud på billedet - sådan nogle er han nemlig heller ikke så god til, hæhæ).

Jeg håber, at I også har haft nogle gode konfirmationer ude i det ganske land! :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer