En ynkelig blogger

Det er blevet tirsdag - jeg har det, som om det er mandag. Er jeg den eneste? Jeg bliver altid en smule "rundtosset", når ugen starter lidt senere end normalt pga. forlænget weekend eller ferie. Det er selvfølgelig ikke blevet bedre efter sådan en weekend. (Ved du ikke helt, hvad jeg snakker om? Så kan du læse det lige her). Så udover at være en smule rundtosset føler jeg mig også lidt ynkelig efter to nætter med dårlig søvn.

Dog hjælper det at tænke på, at det går fremad med Sonny ude på sygehuset. Han har her til morgen skrevet til mig, at alt efter hvordan resultaterne er i dag, så bliver han muligvis udskrevet. I går da jeg var ude at besøge ham, virkede det også til, at han havde fået det lidt bedre - på trods af at han stadig havde stærke smerter; apparatet var blevet udskiftet og den har efterhånden gjort sin pligt og lungen var så småt ved at folde sig selv ud igen. Nu er de to største udfordringer så bare, at han 1. Skal holde op med at ryge og 2. Tage 10-15kg på. Det er ingen hemmelighed, at det bliver svært. Manden har jo for helvede spist sønderjysk fedt og remoulade på samtlige håndmadder det sidste års tid og æder slik og chips stort set hver dag og alt han har taget på de sidste 5 år er sølle 5kg. Og rygningen. Den historie kender vi jo alle sammen. Det er nemt at starte, svært at holde igen.

Uanset hvad, så glæder jeg mig bare helt vildt, til at han kommer hjem, så jeg kan pusse nusse om ham og give ham noget godt mad. Der er så tomt i lejligheden uden ham. ♥

I mellem tiden kan jeg jo så glæde mig over, at jeg starter ude i Bilka igen i morgen. Det bliver dejligt at komme ud i de vante omgivelser igen blandt de mennesker, som jeg har været omgivet af de sidste 3 måneder. :-)

Hav en dejlig tirsdag!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Påsken gik ikke helt som forventet

Efter at have passet vores skønne niecer både onsdag og torsdag, tog vi et smut til Sønderjylland for også at være lidt sammen med min side af familien. Det startede meget godt ud med en påskefrokost/fødselsdagsfest for min lillebror, som fyldte 14 år. Gud, hvor bliver han da bare stor! Hvor blev tiden dog af? Vi havde en virkelig hyggelig langfredag, hvor alle var i et strålende humør, fik noget godt at spise og virkelig bare morede os. Sådan nogle dage måtte der gerne være nogle flere af. :-)

Lørdag tog så lidt af en drejning; vi skulle atter hjem mod kære Odense, men allerede om formiddagen oplevede min kæreste stærke smerter i højre bryst. Det er ikke noget nyt for ham og han har tidligere fået det undersøgt og konstateret, at det var symptomer på stress. Smerterne tog dog til, han kunne ikke ligge ned, fik svært ved at trække vejret, så efter megen overtagelse og et ordentligt spark i røven, fik jeg endelig sendt ham til vagtlægen søndag eftermiddag. Jeg skulle blive hjemme, så han havde noget godt aftensmad i vente, det var sådan, han ville have det. Okay så, tænkte jeg. Han kom dog ikke hjem til aftensmad; efter at have været en tur i røntgen og i akutmodtagelsen, fandt lægerne ud af, at hans højre lunge var kollapset. Tro da fandens at han havde haft så ondt. Inden han vidste af det, fik han skåret et hul i siden og fik sat et rør ind, som skulle suge luften ud af hans bryst.

Det var nok ikke lige dén afslutning på ferien, jeg havde regnet med. Tvært imod. Jeg skyndte mig ud til ham på sygehuset i går med de vigtigste ting, han kunne få brug for, imens han er indlagt derude. Han skal jo trods alt være indlagt i nogle dage. Præcis hvor lang tid ved vi ikke; indtil hans bryst er tømt for luft og hans lunge folder sig ud igen. Det kan tage noget tid, men heldigvis er han ved at få det bedre nu. Det er også rart at vide, at der nu er styr på det hele og at han er i gode hænder. Jeg glæder mig bare noget så inderligt til, at han atter er hjemme igen. ♥

Jeg håber, at I har haft en bedre afslutning på jeres ferie, end vi har!

.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg har fået gode nyheder!

Rigtig gode nyheder endda! Hvis du læste med sidst på bloggen (lige her), så kunne du læse om en samtale, som jeg havde i vente - en samtale, som jeg havde set meget frem til. Kort efter indlægget smuttede jeg så over mod Bilka til samtalen og hvis jeg selv skal sige det, så gik det aldeles godt!

Ugen forinden havde jeg været igennem 3 tests, som jeg skulle tage i forbindelse med mine videre samtaler i Bilka. I to af testerne skulle jeg besvare så mange spørgsmål/opgaver som muligt på 12 minutter (intelligens/indlæringstest) og i den sidste skulle jeg krydse nogle ord af, som jeg mente, at folk forventede, at jeg opførte mig og så efterfølgende hvordan jeg selv opfattede mig (adfærdstest). Jeg forstod ikke rigtigt, hvad det havde med noget som helst at gøre - mine overordnede havde fortalt mig, at testen sagde utroligt meget om én, som næsten ikke var til at fatte.

De tre tests var blevet sammenflettet til én stor biografi om mig selv - eller sådan føltes det i hvert fald. Hold nu op, det var altså lidt uhyggeligt. Jeg fik desuden at vide, at indlæringstesten var gået rigtig godt og at de normalt stillede et minimumskrav for deres kommende elever; at de som minimum skulle score 19 point i testen, hvilket skulle betyde "god indlæring". Hun stoppede op og jeg tænkte med det samme; gad vide hvad jeg så har scoret? "Ser du, du fik 25. Altså har du en rigtig, rigtig, RIGTIG god indlæring". Fedt! Så kan en efterhånden "gammel" hund altså stadigvæk godt lære nye tricks. :o)

Et par timer efter samtalen fik jeg pludselig et opkald fra min chef, der ville høre, om jeg stadigvæk var interesseret i elevpladsen, for i så fald ville de rigtig gerne have mig derude. I kan lige tro, at jeg blev glad. Rigtig glad endda!

Så skønne læsere; jeg har fået en elevplads - langt om længe! Yes!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer