Hvor det pynter!

Det er en stille søndag. Fredfyldt. Roligt. Der har været meget stress på i den seneste tid, så dagen i dag er yderst tiltrængt. Indtil videre har det været en weekend i familiens tegn. I fredags kom min sønderjyske familie; først med et smut i Ikea, derefter Inspiration og så sluttede vi aftenen af med en lækker omgang pasta pesto og en hyggelig snak om gode barndomsminder. Lørdag aften kom vores små dejlige niecer og deres søde forældre så på visit. De er altså bare så skønne! Specielt Alma var i et fremragende humør og sikke en lille bandit, hun er. Der var højt humør og godt selskab og så kan aftenen jo egentligt ikke blive meget bedre? :-)

Udover at have haft en skøn weekend, så synes jeg også, at vores lejlighed virkelig har haft skinnet igennem de sidste par dage. Det skyldes nok, at jeg endelig har fået taget mig sammen til at få ryddet lidt op inde i soveværelset. Vi har nemlig lidt mange ting i forhold til opbevaringsplads, så tingene hober sig hurtigt op, uden at man egentligt har muligheden for at pakke det pænt væk - i hvert fald ikke i en travl hverdag.

Det har pyntet og det har virkelig givet noget ekstra overskud.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Når man bliver fristet af 20%

Ja, det her skete jo så lige i går.. Jeg kunne bare ikke lade være! Altså for guds skyld, det er jo -20% vi snakker om! Og så havde vi jo trods alt også nogle gavekort fra jul, som lå og ventede på det rette tidspunkt. Tidspunktet var så i går og det blev så til disse lækkerier.

Uh ha uh ha. Man kan da heller ikke helt lade være, kan man? Vi har i længe ønsket os det smukke bestik fra Gense, samt det rå knivsæt fra Steltons Pure Black serie - og nu fik vi så endelig startet samlingen.

.

Er det ikke bare smukt? Jeg er i hvert fald helt forelsket i det (også selvom der lige kom nogle fedtede fingre med på billedet, hæhæ). Glæden er stor og jeg er virkelig spændt på at tage det i brug. Indtil videre har vi 4 sæt og meningen er, at vi vil have 4 sæt mere, samt spiseskeer og dessertskeer.

Bestik er ikke bare bestik - i hvert fald ikke i min verden. Mange folk har bare et basis bestik fra Bilka (har vi også selv haft indtil for nyligt), men nu har jeg taget et aktivt valg. Bestik er ikke bare bestik. Nej, nu er det blevet til en del af bordpynten herhjemme og jeg er helt vild med det.

Og sidst men ikke mindst, så har vi fået startet vores fine samling af højkvalitets knive. De passer oven i købet til bestikket, hæhæ! Kort forinden var jeg lige et smut forbi Ikea for at købe en knivmagnet - sort selvfølgelig. Ja, jeg har vidst en svaghed for sort, men det er altså også bare en helt fantastisk farve.

Jeg glæder mig til at pryde køkkenet med de nye fine ting, som vi nu har fået tilføjet indretningen - og selvfølgelig til at få det brugt og til at få taget en masse fine billeder af det, hæhæhæ. :-)

.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Når det fryser

Jeg må sige; det er efterhånden ved at godt koldt! Sidste uge faldt sneen og graderne nåede under frysepunktet og selvom at specielt onsdag og torsdag var nogle helt fantastisk smukke dage, så var det stadigvæk ikke specielt sjovt at cykle. Jeg måtte til den helt store oppakning og alligevel var mine ben helt stive af kulde, da jeg nåede frem og det var lige før, at jeg havde snot i hele fjæset (virkelig lækkert, I know) - og så var mine øjenvipper blevet en smule frosne udenfor, så da jeg kom ind i varmen, tøede de op og jeg endte med at blive helt sort under øjnene. Fedt fedt fedt. Heldigvis nåede jeg at opdage det, inden jeg gik ind i butikken. Det havde været maks pinligt, hvis ikke jeg havde opdaget det inden!

Det lyder ikke særligt fedt at cykle i dette vejr, men alligevel vil jeg nu helst op på jernhesten om morgenen i stedet for med bussen. Man bliver så dejlig frisk af det og hold nu op, hvor er naturen bare smuk i disse dage. Jeg vil nødigt gå glip af det smukke syn!

Hav en helt fantastisk dag!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer