Søde spøgelses marengs

I dag er det Halloween og nøj, hvor har jeg glædet mig længe til det! I aften kommer der nogle fra vores familie og i den anledning har jeg været i gang med at kreére fine Halloween snacks.

Jeg synes specielt, at disse er rigtig søde, nemlig mine spøgelses marengs! De er rigtig nemme at lave og tager ingen tid (hvis man ser bort fra bagetiden). Det er faktisk første gang nogensinde, at jeg laver marengs, men jeg synes faktisk, at resultatet blev helt godt. De blev lidt skæve og skøre, men det synes jeg faktisk kun, gør dem endnu sødere.

.

Spøgelses marengs

3 æggehvider

150g sukker

.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeren. Pisk godt og hellere lidt for længe end lidt for kort tid. Massen skal opnå en stiv konsistens, hvor man nærmest kan vende skålen på hovedet, uden at der sker noget.

Kom massen i en sprøjtepose og sæt toppene på bagepapir på en bageplade.

Toppene skal bages midt ved 115 grader varmluft i 1 time og 15 minutter.

Til øjne og mund kan du smelte noget chokolade og påføre lige som du vil!

.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Få det meste ud af dit græskar!

Jeg har så gerne villet vise vores fine græskar med lys i. Dog må jeg tilstå, at dette billede er taget på dagen, hvor den blev skåret ud - altså en uges tid siden efterhånden og græskarret ser ikke just så pænt ud længere.

Jeg fik ellers et godt tip til at få den til at holde lidt længere. Noget atamon, som skulle pensles på alt kødet. Problemet var bare, at der ikke var nogle butikker lige i nærheden af os, der solgte atamon og jeg havde ikke lige overskuddet til at cykle rundt og lede efter noget. Derfor fik jeg desværre aldrig plejet den lidt og den ligner nu en gammel mand med tandløse gummer. Hæhæ.

Det holder mig dog ikke fra at vise et billede af græskarret, da det endnu var flot. Nu hvor dette ikke holder mange dage mere, så er det vidst kun godt, at vi skal have lavet nogle flere på søndag.

.

Jeg tror, at jeg køber mig en to tre græskar, som vi skærer ud og stiller ude på altanen, indtil Halloween rigtigt indtræffer. Derude kan de stå køligt og så holder de sig også længere. I mellem tiden må jeg jo så se, om jeg kan finde noget atamon i en butik inde i byen. De næste par græskar kommer nok også til at være lidt større, eftersom at jeg oplevede, at varmen får låget til at skrumpe. I hvert fald når flammen var så tæt på.

.

Her er der nogle tips til at få dit græskar til at holde lidt længere;

1. Sørg for at få skrabet ALT kødet ud af græskarret, så der ikke er noget derinde, der umiddelbart kan gå i forrådnelse hurtigt.

2. Opbevar græskarret køligt (i hvert fald i den tid, hvor de ikke skal vises frem).

3. Pensel græskarret med atamon.

4. Høj varme får græskarret til at skrumpe, vær derfor varsom med lysene, eller køb et større græskar (afstanden fra lyset til låget bliver højere og skaden derfor mindre).

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Det er overstået - for nu

I dag gik det så endelig løs. Det projekt, som jeg har arbejdet på de sidste 8 uger, det skulle jeg så op at forsvare i dag til den første eksamen ud af to.

Jeg var nervøs, men skulle bare have det overstået. Projektet var en smule abstrakt i og med, at det omhandlede sociale medier. Censor virkede en smule skeptisk under fremlæggelsen og foruden et par enkle spørgsmål undervejs, så gik det bare som smurt. Ingen yderligere spørgsmål. "Tak" sagde min lærer. En smule forvirret gik jeg udenfor døren og ventede spændt. Vi ville ikke få nogen karakter, men blot et "bestået/ikke bestået". Et par minutter gik og jeg blev kaldt ind igen. Censor sagde; "Det kunne blive et rigtigt spændende kontorprojekt!". Min egen lærer sagde; "Som lærer er det utroligt dejligt at se, at du tænker så meget på markedsføring og ad nye baner. Det burde flere butikselever gøre" Og så tilføjede han; "Og nå ja, du bestod selvfølgelig".

Det var sindssygt rart at få det overstået og at det så gik forbavsende godt. Undervejs i projektet har jeg nemlig følt lidt, om det bare var det. Nu står jeg så bare overfor IT eksamen på fredag - det skal nok gå godt, tror jeg.

.

Indtil da vil jeg sidde og hygge mig med en kop varm kakao - det kunne jeg godt lige have brug for.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer