I måndags fyllde Samuel år. Farmor & farfar, kusinerna och Hampus var här på middag och efter att de hade gått hem spelade jag, mamma & pappa och Hampus domino och sen satt vi och pratade ett tag. Såååå mysigt. Idag flög mamma och Samuel till England och här hemma ska vi fixa lite på mitt rum, ser fram emot det!! Idag har jag varit ledig från skolan pga kompletteringsdagar, så har spenderat mestadels av dagen med att kolla på serier och varit med Hampus. Nu ikväll kommer Wilma hit så vi ska alla äta middag tillsammans. Pusssss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FINA vänner!!! Massa med kärlek till er!! // Födelsedagsfika för Liv i november

Spenderade mellandagarna med familjen uppe i stugan <3333

Familjen bänkade framför Kalle på julafton

Äntligen snö!!! /// Lussekatt -och temys med mami

Fin himmel!! Och tyckte jag var lite kreativ med ljusslingan haha

Min födelsedag var bäst!!! Avslutade den med en middag ute med min underbara familj

Middag med finaste killen // Födelsedagsfirande med världens finaste Wilma

Jag fick äran att bestämma hur bordet skulle se ut på nyår. Först tänkte vi ha ljus längst hela långbordet men tänkte att det är minst lika fint med en ljusslinga, om inte finare!!

Andra bordet, som råkade bli lite juligare haha

Julgranen med klappar och farfar på julafton <333

Det var lite bilder från sista tiden av 2016!! Jag kanske tar mig tiden att sammanfatta hela året i bilder, som jag gjorde 2015. Vi får se!! 2016 var iallafall ett väldigt händelserikt år, det bästa i mitt liv än så länge. Tack till alla som har varit med ännu ett år i mitt liv, och tack till alla fina människor som kom in i mitt liv under 2016!!! Inget vore likadant utan er, puussssss

Likes

Comments

Vänner. Familj. Det är allt för mig. Det är de jag lever för. Jag har inte skrivt här på väldigt lång tid. Jag har börjat gymnasiet, fått nya vänner och blivt tillsammans med en av de finaste killarna jag någonsin träffat.

Hanna. Att jag har hittat någon som är så lik mig???? Hallå, you’re my girl!! Jag älskar att vara med dig, du får mig alltid att må bra.

Att jag helt seriöst behöver spendera 5 min med dig och efter det vika mig av skratt, åh vad det är härligt. Om ett gott skratt förlänger livet, vill jag vara med dig för alltid Liv.

Yoooouuu slayy Jazzzzzz. Helt seriöst, en av de snyggaste jag har träffat helt klart. Tack för att du tar fram en sida hos mig som jag älskar.

Jag ääääälskar kramar. Jag ääääälskar närhet. Vad skulle jag göra utan fantastiska kramar varje dag i skolan????? Fellan du gör mina dagar så mycket mysigare!!!

Min lunch-buddy och my everyday-buddy. Även fast vi inte säger det så ofta så vet du att du betyder mycket för mig älskliiing!!! Världens bästa Linn.

Jag är så otroligt tacksam över er. Jag är så otroligt tacksam över att jag hamnade i en klass med så fina männsikor som ni. Jag är så otroligt tacksam över min fina familj och min fina pojkvän som bryr sig om mig och älskar mig för precis den jag är.

Ni alla är bäst och det ville jag berätta!!! Puss

Likes

Comments

​jaaaa! Ja det har gått sååå lång tid sen jag uppdaterade sist och har fått massa klagomål haha. Grejen är den att det har varit sjukt mycket senaste veckorna med flytten så har ju ändå en bra anledning. Nu är vi iallafall hemma i huset och trots att vi packar upp grejer konstant känns det som att det aldrig slutar. Vad ni har missat iallafall: packning av 10 väskor, avslutningsfest med vänner & familj, överraskningsfest (avslutningsfest) för mig med mina vänner, resan, massa känslor, välkomstfest, att vi har flyttat in i huset och till sist har jag gått och fått halsfluss så går på penicillin. Men mår typ bra nu men måste ändå fortsätta med tabletterna. Idag är mina kusiner här och vi har bara haft en mysdag! Nu ska vi kolla på film och sen ska de sova över. Puuusssssss. ,  

Likes

Comments

Kan verkligen inte fatta att tiden har gått såhär fort, det är helt galet. Året har nästan gått och om 12 dagar sitter vi på flyget som lyfter hemåt. Det är så mycket blandade känslor att jag bara försöker tänka på annat... Hursomhelst!!! Ska verkligen försöka göra det bästa av tiden som är kvar. Igår var vi hemma hos några kompisar och kollade på matchen när Chile vann mot Colombia med 2-0. Sååååå nu taggar vi FINAL på söndag!!!!

Alla kommande dagar händer det massa med spännande saker så denna helg kommer bli kul!! Bilderna ovan var från häromdagen när vi plastade in möbler som ska förvaras i förråd, hjälpte mina bröder med deras första resväska och jag var även tvungen att packa om min då det var övervikt på den hihi.

Nu: hjälpa mamma packa hennes första väska!! Puuusssss

Likes

Comments