Nu råkade det ju bli så att jag inte uppdaterade på ett långt tag som jag verkligen inte ville skulle ske, förlåt.
Det är så tråkigt för jag hinner inte med något som jag vill hinna med. Skolan tar över så mycket, som jag tycker är så fel. Jag hinner inte med mig själv längre, städa, blogga, vara med kompisar o familjen och a allt annat jag vill göra. Jag pluggade hela veckan från att jag kom hem från skolan till att jag gick och lade mig sent på natten, och har därför sovit extremt dåligt också hela veckan. Så nu i helgen har jag försökt umgås med familjen o kompisar så mycket som möjligt fast jag borde sitta hemma och fortsätta plugga, men jag tycker jag förtjänar att göra lite annat nu när jag pluggat så hårt i hela veckan. Dock snurrar det hela tiden i huvudet att jag måste plugga och undrar hur ska jag hinna? Det är bara att stay strong och fortsätta kämpa, så får jag hoppas på att det läser sig till slut.
Eftersom jag inte gjort så mycket annat än plugga så har jag därför inte tagit så många bilder. Jag slänger in några få här som jag lyckats ta från förra helgen när jag var på en promenad vid Rönninge by och en från idag när jag bara varit hemma och städat.
Nu ska jag snart dra och träna och sen när jag kommer hem så ska jag duscha och försöka plugga lite för senare ikväll kommer mormor och morfar på besök eftersom de kommer åka iväg i veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är äääntligen fredag hörni!!
Jag har längtat så efter denna dag hela veckan. Jag ska inte göra något speciellt alls i helgen så som jag vet, men det ska bara bli så skönt med lite lugnt igen efter den jobbiga skolveckan.
Nu tänkte jag iallafall på denna sköna fredag visa lite bilder på mitt halvfärdiga rum. Ganska nyligen bytte jag rum med min lillasyster och vi måste ta bort en stor spegelgarderob i hennes rum så så länge har jag kvar hennes hyllor på en av väggarna, därför fotade jag inte det. Men nu får ni lite fina bilder på min säng istället för hela rummet, så får jag visa er hela rummet senare när det är klart. ;)

Likes

Comments

Hej alla fina!
Nikita heter jag, 15 år o.s.v. som jag redan skrivit i min presentation. Jag tänkte bara köra igång denna blogg med ett litet "hej" inlägg.
Jag har haft blogg tidigare, men som jag nu tagit bort på grund av att jag helt enkelt vill börja på nytt. Jag hade tänkt att blogga om samma saker det vill säga mode, inredning, smink, vardag o lite allt möjligt. Denna gång hade jag tänkt att försöka vara mer aktiv och redigera bilderna lite snyggare till skillnad från sist. Då tror jag också det blir mycket roligare för alla. :)
Hoppas du stannar!!

Likes

Comments