Lugnet efter stormen och lunch i Brisbane

Trots stormen som var under natten så sov vi väldigt bra och vaknade upp till ett soligt och helt vindstilla Surfers Paradise. Man kunde dock se att det blåst rejält under natten då det låg grenar och skräp överallt på vägarna.

På morgonen promenerade vi in till stan där vi åt frukost på ett ställe vi sätt dagen innan. Stället hette LOT 1 och hade jättemycket gott att välja på. Jag tog en acai bowl och en varmchoklad då jag av någon anledning varit sugen på det varje morgon sen vi kom hit, vilket är lite konstigt då det varit typ 30 grader här varje dag hittills😂 Albin tog en frukostburgare med ägg och bacon på och en färskpressad äpplejuice att dricka.

Efter vi ätit frukost gick vi runt och kollade lite shopping. Ett måste att kolla in var Billabong då det blivit både min och Albins favoritbutik här. Varken jag eller Albin köpte något där men där emot hittade jag ett par shorts och en jumpsuit från en butik som heter Cotton On och som verkar vara väldigt populär här.
Efter vi gått runt i Surfers paradise en sista gång så var det dags för oss att åka vidare, denna gången mot en stad som heter Noosa. På vägen dit åkte vi också igenom Brisbane och kollade lite och stannade på ett stort shoppingcenter där vi åt lunch.

Stället vi åt lunch på hette Bettys Burgers vilket är en hamburgerkedjan här som man kan hitta lite överallt. Dom hade riktigt goda hamburgare där, en av de bästa jag någonsin ätit. Brödet till var väldigt smakrikt och vitlöksdippen man fick till var riktigt god.
Shoppingcentret vi var i var riktigt häftigt, det var halvt utomhus och halvt under tak. Det var jättemycket träd och palmer runt restaurangerna där och mycket olika fåglar som flög runt där inne.
Vi kom fram till Noosa på kvällen och gick då och kollade in stranden innan vi åkte till en camping där vi stannade över natten.

/Nikita

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Vilket ställe att få vakna upp på alltså!nouw.com/amandassofi
matildakz
matildakz,
Ser magiskt ut! nouw.com/matildakz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229