Första heldagen i Sydney

Vår första heldag i Sydney började tidigt på grund utav jetlag. Redan vid 8 var vi i Hyde park och kollade in bland annat Anzac memorial. Vi gick igenom hela parken till The Domain vilket är en annan park där man kunde längst vattnet fram till mrs Macquaries point där man kunde se över till andra sidan vattnet mot Operahuset och Harbour bridge. Utsikten där var så himla fin och eftersom vi var där så tidigt så var det inte alls mycket folk.

Efter vi tagit lite bilder vid mrs Macquaries point så fortsatte vi gå längst vattnet mot operahuset och harbour bridge. På vägen dit gick vi igenom botanical garden där vi stannade en stund och tog en paus i solen.
Att se operahuset på nära håll var så mäktigt och häftigt. Hela byggnaden var så pampig och alla de små detaljerna i arkitekturen gjorde att den var mycket finare än vad man tänkt sig.


Vi gick sedan och letade efter någonstans att äta lunch och hittade då detta lilla café inne i stan.

Efter att vi hade fyllt på med lite energi gick vi runt inne i stan, kollade i butiker och fixade med abonnemang till våra telefoner. På kvällen åt vi middag på en väldigt populär resturang här i Sydney, Chin Chin. Men då jag hade börjat få väldigt ont i halsen här på kvällen och maten inte riktigt var i vår smak så blev inte kvällen riktigt som vi hade tänkt oss.

/Nikita

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Så fina resbilder! Och snacka om soligt och härligt det såg ut 😍nouw.com/fanip
Nikitaloberg
Nikitaloberg,
Tack så mycket!💗 Sydney var verkligen belt underbart!nouw.com/nikitaloberg
Jenniesh
Jenniesh,
Vill också resa igen 👌👌nouw.com/jenniesh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229